Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία...όλα ύποπτα...

Οι ώρες μπροστά στον υπολογιστή μας ατελείωτες... Το ρούτερ πεισματικά δεν ήθελε να λειτουργήσει ενσύρματα και παρόλο που στη θεωρία ξέραμε ότι το ασύρματο βλάπτει, συνεχίζαμε να το χρησιμοποιούμε με περίσσια αναβλητικότητα. ΄Ωσπου... καλέσαμε τον ειδικό!
Ήρθε στο χώρο που ζούμε κι εργαζόμαστε στο ίντερνετ και γράφεται η AllNewz, για να μετρήσει τα διάφορα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Άλλο είναι να .. το ξέρεις, γενικά κι αόριστα, κι άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Με ένα ειδικό μηχάνημα μέτρησε τις τιμές στο σπίτι. Ενδεικτικά δείτε τι γίνεται στο χώρο του γραφείου, ποια είναι το όρια και τι κατέγραψε.

Με λίγα λόγια, με προτεινόμενο όριο τις 100 μονάδες, το ρούτερ σε ασύρματη ρύθμιση έφτανε τις 11.250!!! Και με το ρούτερ απενεργοποιημένο, και μόνο το κομπιούτερ ανοικτό, λόγω των ασύρματων mouse & keyboard πιάναμε 3.750!!!
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ