Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 146 π.Χ.

Τό 146 π.Χ. οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα...
Έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν.

 
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;!!!


Όπως λέει καί ό Σ.Χατζάρας:"Από την Τουρκοκρατία, πέσαμε σχεδόν αμέσως στην Αγγλοκρατία, (1824-1947), με όχημα τα «δάνεια της Αγγλίας», των Ρότσιλντ, μετά, στην Αμερικανοκρατία, και τώρα, στην υποταγή στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό βρίσκεται, «στις μοιραίες και αναπόφευκτες συνέπειες των εισηγήσεων της ξένης πολιτικής», όπως έγραφε ο Καποδίστριας το 1826. Η αναγέννηση του ελληνισμού ήταν όραμα μιας ομάδας εθνικιστών με κέντρο την Κέρκυρα.
Η Εταιρία των Φίλων του Γένους, που δημιουργήθηκε το 1800 ήταν η μητέρα της επανάστασης. Δικά τους κείμενα είναι η Ελληνική Νομαρχία, το Πατριωτικό Δοκίμιο και ο Ρωσσοαγγλογάλλος. "

12 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΗΣΟΣΤΟΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΓΗΙΝΟΣ. ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΡΗΚΑΟΙ ΓΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΗΚΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 2160 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΧΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΝΑ ΤΡΗΖΙ ΘΕΛΕΙ ΛΑΔΟΜΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟ ΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χατζάρας το προτοπαλικαρο του ΠΑΣΟΚ
    Ξεχάσατε τη γεινοτανε εκεί γύρο στο 1980
    Και μετέπειτα...όταν ήταν στην ΕΡΤ
    Δημοσιογραφικός πατσαβουρα κολοσφουγκης
    Μην έχετε κοντή μνήμη...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ....

      Διαγραφή
  3. Εσυ παντως ellasradio με αυτη την ορθογραφια ειναι εγκληματικο να κυκλοφορεις ελευθερος. Περνιεσαι και για Ελληνας τρομαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλιτερα αγραματος παρα αμορφοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλυτερα αμορφωτος παρα αγραμματος.>.Χαιβαν τουρκαλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, ο Σ. Χατζάρας "είπε"... και μπορεί σε κάποια σημεία να έχει δίκιο.

    Εσείς ελέγξατε τι λένε τα τρία κείμενα; Αν τα διαβάσει κάποιος, θα δει ότι τα δυο απ’ αυτά συμπίπτουν και το τρίτο λέει τα εντελώς αντίθετα. Και μόνον απ’ αυτό, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ παρατάξεις μάχονται για το «ίδιο θέμα», πράγμα που επιβεβαιώνεται διαρκώς στο διάστημα 1770-1833, αλλά και στη συνέχεια…

    Δηλαδή: ο ίδιος που γράφει την Νομαρχία και τον Ρωσσοαγγλογάλλο, είναι αυτός που καταδιώκει τον Βαρνακιώτη, περνάει από δίκη τον Καραϊσκάκη, γκρεμίζει απ’ την Ακρόπολη τον Ανδρούτσο, δυσφημεί τους Μανιάτες και την Μπουμπουλίνα, φυλακίζει δις τον Κολοκοτρώνη και δολοφονεί τον Παπά, τον Κρεββατά, … τον Καποδίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ