Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα φωτιά: Oι πατέρες του κομμουνισμού και το Τάγμα των Illuminati!

«Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη» 
με αυτή την φράση ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο το οποίο αποτελεί την βίβλο των απανταχού κομμουνιστών. Φυσικά αναφέρεται στο φάντασμα του κομμουνισμού που σαν στοιχειό ήρθε να σπείρει την διαφθορά και τον τρόμο σε αυτήν.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά διότι για να γεννηθεί αυτό το θηρίο έπρεπε να προηγηθούν κάποια αλλά γεγονότα. 
Χρόνια λοιπόν πριν την πρώτη έκδοση του το 1773 ο Mayer Amschel Rothschild συγκεντρώνει στην Φρανκφούρτη δώδεκα από τους πλέον σημαίνοντες ανθρώπους τις εποχής με σκοπό να τους πείσει να συνενώσουν τον πλούτο τους πίσω από μια οργάνωση που μέσω αυτής θα κυβερνούν τον κόσμο. Τους ενημερώνει επίσης ότι έχει βρει τον ιδανικό υποψήφιο για αυτό το τον σκοπό τον Adam Weishaupt. Έτσι λοιπόν την 1 Μαΐου του 1776 ο Adam Weishaupt φτιάχνει μια μυστική οργάνωση που ονομάζεται Τάγμα των Illuminati. 
Οι στόχοι του είναι οι εξής:
1) Κατάργηση όλων των απεσταλμένων των κυβερνησεών
2) Η κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας
3) Κατάργηση των φόρων κληρονομιάς
4) Κατάργηση του πατριωτισμού
5) Κατάργηση της οικογένειας
6) Κατάργηση της θρησκείας
7) Δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Έτσι λοιπόν οι πεφωτισμένοι της ομάδας του Weishaupt ( Schapper, Bauer και Moll ) τον Ιανουάριο του 1847 κάλεσαν τον Μαρξ (Μωυσής Μαροδοχαίον Marx Levy) και τον Ένγκελς να συνεργαστούν με την Λίγκα των Δικαίων και κατ’ εντολή τους να συντάξουν το κομμουνιστικό μανιφέστο. Ο ίδιος αρχίζει να μιλάει όχι μόνο γιά οικονομικές και πολιτικές αλλαγές, απευθύνει έκκληση για ηθικές και πνευματικές αλλαγές. Πιστεύει ότι η οικογένεια θα πρέπει να καταργηθεί, και ότι όλα τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν από μια κεντρική αρχή και όχι μέσα από την οικογένεια. Εκφράζει τη στάση του στο Θεό, λέγοντας: «... Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια σε όλες τις επικρατούσες ιδέες την θρησκεία, το κράτος, τη χώρα, τον πατριωτισμό, την ιδέα του Θεού που είναι μια διεστραμμένη ιδέα του πολιτισμού και πρέπει να καταστραφεί» Το καλοκαίρι του ιδίου έτους η ομάδα αυτή μετονομάστηκε σε Λίγκα των Κομμουνιστών και ανέθεσε επίσημα στον Μαρξ και τον Ένγκελς να συντάξουν τον μανιφέστο.
Ουσιαστικά αυτό που έκανε ο Μαρξ ήταν η επαναφορά μέσω αυτού των θέσεων των ILLUMINATI όπως τις είχαν ορίσει 70 χρόνια πριν. Γι αυτό και η πρώτη έκδοση του ήταν χωρίς ονόματα συγγραφέων και μόνο αργότερα όταν ο Μαρξ και ο Ένγκελς έγιναν γνωστοί τους αποδόθηκε η πατρότητα. Οι παραπάνω προσωπικότητες είναι οι θεμελιωτές της Οκτωβριανής Επανάστασης καθώς με βάση τα δικά τους γραπτά γαλουχηθήκαν οι τρεις ηγέτες της και πρωτεργάτες της ( Τρότσκι, Λένιν και Παρβους) τους οποίους θα αναφερθούμε πιο αμέσως πιο κάτω. 
Ξεκινώντας λοιπόν με τον πρώτο κατά σειρά τον Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν, ή Λέων Τρότσκι ο οποίος έγινε τέκτων και μέλος της Γαλλικής μασονική στοά Art et Travail, στην οποία ανήκε και ο Λένιν, αλλά επιπλέον και στην B'nai B'rith το 1897 και αργότερα αναρριχήθηκε σε υψηλόβαθμα κλιμάκια των ILLUMINATI μέσω του φίλου και συνεργάτη του Αλεξάντερ Παρβους (συγκρατήστε αυτό το όνομα ) και υποστήριξε της επαφές με την B'nai B'rith που μέσω των επιχειρήσεων βοήθησε την «επανάσταση» στην Ρωσία.
Ο ίδιος άλλωστε παραδέχτηκε ότι πλησίασε τον μπολσεβικισμό μέσα από την μελέτη του Ελευθεροτεκτονισμου.  
Σαν αρχηγός του κόκκινου στρατού εισήγαγε το πεντάκτινο αστέρι που χρησιμοποιούν και οι καμπαλιστές σε τελετές μαύρης μαγείας. Με την βοήθεια λοιπόν και πάλι του Αλεξάντερ Παρβους κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι να εξαλείψει τα έθνη και να εισάγει το παγκόσμιο Ιουδαϊκό κράτος.
 Μια διεθνή Δημοκρατία, όπου οι Εβραίοι θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλοι σε θέση να κατανοήσουν και να ελέγξουν τις μάζες. Δεύτερος κατά σειρά είναι ο φαινομενικά πρωτεργάτης της «επανάστασης» των Μπολσεβίκων Βλαντίμιρ Ιλιτς Λένιν που χρηματοδοτούμενος από Αμερικανούς επιχειρηματίες αλλά και μέσω του Παρβους, που πλούτιζε από την πώληση όπλων στους Τούρκους, και τον στήριζε οικονομικά ήταν έτοιμος να ανατρέψει τον Τσάρο.
Αργότερα επειδή διαφαινόταν αυτή η παράξενη συνεργασία των «επαναστατών» με τους καπιταλιστές ο Λένιν παρατήρησε: «Υπάρχει επίσης μια άλλη συμμαχία - που με την πρώτη ματιά ένα παράξενη και περίεργη - αλλά αν το σκεφτείτε, στην πραγματικότητα, είναι καλά θεμελιωμένη και εύκολο να γίνει κατανοητή. Αυτή είναι η συμμαχία μεταξύ των κομμουνιστών ηγετών μας και των καπιταλιστών σας». Άλλωστε και το πρόγραμμα που ακολούθησε η δικτατορία του προλεταριάτου τελειώνει με την φράση: "Σοσιαλισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κρατικό σοσιαλιστικό μονοπώλιο", δηλαδή ένας κρατικός καπιταλισμός που κανείς δεν μπορεί να αντιπαλέψει.  
Για το τέλος αφήσαμε τον αρχιπράκτορα και μασόνο Αλεξάντερ Παρβους καθώς αυτός ήταν ο ηθικός αυτουργός της «επανάστασης.»
Ηταν αυτος που έφερε σε επαφή τον Λένιν με το γερμανικό Γενικό Επιτελείο, διαδραμάτισε επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κίνημα των Νεότουρκων, και στην εμφάνιση του «εργατικού κινήματος στα Βαλκάνια. Το 1909 μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη μετά το πραξικόπημα των Νεότουρκων και σχεδόν αμέσως ανέλαβε την τροφοδοσία του Τούρκικου στρατού με όπλα και τρόφιμα ως αντιπρόσωπος τόσο της αγγλικής Βίκερς, όσο και της γερμανικής Κρούπ (και οι δυο εβραϊκών συμφερόντων). Μόλις αυτός έφτασε την Κων/πολη έγινε χορηγός τόσο του κομμουνιστή Ρακόφσκι που υποστήριξε την εθνικιστική εξέγερση του Ιλιντεν, που εόρταζαν οι εθνοπροδοτες κομμουνιστές στα βουνά του Γράμμου όπου και συνέτριβαν, όσο και της «Φεντερασιόν» του Αβραάμ Μπεναρόγια, μετέπειτα ηγέτη του ΚΚΕ, που ιδρύθηκε το 1909.
Ο ίδιος μέσω off shore εταιριών που ίδρυσε στην Κοπεγχάγη έδωσε την ευκαιρία σε αμερικανούς επιχειρηματίες να στείλουν 1.000.000 δολλάρια στον Κερένσκυ για να ξεκινήσει η Φεβρουριανή επανάσταση. Την άνοιξη του 1917, άρχισε να χρηματοδοτεί αρχικά με 10.000 δολλάρια τον Τρότσκι. για να εφαρμόσει, «τη δεύτερη φάση της επανάστασης». Το αμερικανικό διαβατήριο του Τρότσκι, εξεδόθη μετά από ενέργειες του Τέκτονα συνταγματάρχη Edward House. Ο Παρβους ίδρυσε επίσης και το « Ίδρυμα για τη μελέτη των κοινωνικών επιπτώσεων του πολέμου» που το ανέλαβαν οι πιστοί του Λένιν Yakov Ganetsky και Karl Radek. Τον συντονισμό των ταχυδρόμων με τη Ρωσία είχε αναλάβει ο Moisei Uritsky. Προσπάθησε να προκαλέσει και πάλι οικονομικό πανικό σε μορφή αντιπερισπασμού το 1916 όπως έκανε και το 1905 αλλά η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε όμως κατάφερε μέσω πρακτόρων να σαμποτάρει τον Ρωσικό στόλο στο Βόσπορο.
Έτσι τον Μάρτιο του 1917 αποφασίστηκε η μεταφορά μέσω Ελβετίας και Γερμανίας του Λένιν και 30 συντρόφων του, στη Ρωσία, με σφραγισμένο βαγόνι. Ακόμα και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Winston Churchill το 1920 αναγνωρίζει τη σύνδεση μεταξύ των Illuminati και της επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία. Ο ίδιος παρατηρεί: «Από τις μέρες των Σπαρτακιστών του Weishaupt ως εκείνες του Karl Marx, μέχρι εκείνες του Τρότσκι, του Μπέλα Κουν, της Ρόζα Λούξεμπουργκ και της Emma Goldman, αυτη η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και για την ανασύσταση της κοινωνίας με βάση την στασιμότητα της ανάπτυξης, την κακόβουλη ζήλια, και την μη ύπαρξη ισότητας που έχουν αυξηθεί σταδιακά. Διαδραμάτισε σίγουρα αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης.
Ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε ανατρεπτικό κίνημα κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, τώρα στο τέλος αυτή η συμμορία ιδιαίτερων προσωπικοτήτων που προέρχονται από τον υπόκοσμο της Ευρώπης και της Αμερικής έχει αρπάξει τον ρωσικό λαό από τα μαλλιά και έχει γίνει πρακτικά ένας αήττητος κυρίαρχος της τεράστιας αυτοκρατορίας.» Είναι λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος που μαζί με τον μεγάλο πατερούλη Στάλιν ρύθμισαν τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων σε ένα κομμάτι χαρτί τον Οκτώβριο του 1944 στην Μόσχα. Άλλωστε η συμφωνία της Γιάλτας από την συμφωνία της Βάρκιζας έχουν μόνο μια μέρα διάφορα. Εσείς λοιπόν κομμουνιστές τα τελευταία θύματα κάθε μικροαστικής αφέλειας παψτε να είστε υποχείρια καλοθρεμμένων κομματόσκυλων, που κάνουν μπίζνες με ιδιοκτήτες off shore εταιριών και πετανε στο δρόμο εργαζόμενους ακλουθώντας τις διαταγές της τρόικας που λέτε ότι πολεμάτε ενώ είστε συνοδοιπόροι της.
Κάτω το κράτος τον τοκογλύφων
Ζητώ το έθνος των Ελλήνων
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLΕNICPRIDE
ΠΗΓΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Στοές και επαναστάσεις C. Harry Brown "EG - Die Super-UdSSR von morgen" / "EU - the Super Soviet Union of Tomorrow", Vienna, 1992 Gerald B. Winrod, "Adam Weishaupt - A Human Devil
Under the Sign of the Scorpion - Juri Lina
Πηγή: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/08/o-illuminati.html#ixzz2d3LVEzDJ
http://www.eleysis-ellinwn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ