Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;


Όμως αγαπητοί το θέμα δεν είναι αν κάποιος παραδέχεται ότι υπάρχουν ή δεν υπάρχουν δαίμονες, αλλά τι ισχύει στην πραγματικότητα. Πριν τον Παστέρ, δεν υπήρχαν μικρόβια και πριν τον Κωχ, δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς προκαλεί την φυματίωση, χάναμε και χάνουμε όμως εκατομμύρια ανθρώπους από τη δράση αυτών των αόρατων μικροοργανισμών. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μικρόβια δεν υπήρχαν και στο Μεσαίωνα και στην αρχαιότητα ακόμη και την εποχή του Αυστραλοπίθηκου.
Το ίδιο ισχύει και για τους αόρατους (όποτε το θέλουν μπορούν να πάρουν και ορατή υπόσταση) δαίμονες. Όπως αν έχεις μικροσκόπιο μπορείς να δεις τα μικρόβια, το ίδιο αν έχεις τα κατάλληλα όργανο, την καθαρότητα του πνεύματος την ενδιάθετη πίστη, δηλαδή την νοερή προσευχή, η οποία είναι ένα είδος θεοπτίας (όταν βλέπεις κι έχεις την εμπειρία και νοερή αίσθηση της ύπαρξης αγαθών και σκοτεινών δυνάμεων, γεγονός που σε φωτίζει και σου δίνει την δυνατότητα να αισθάνεσαι, να νιώθεις τη δαιμονική παρουσία και τέλος να τους βλέπεις ορατούς μπροστά σου ή να τους ακούς). Σ’ αυτή τη φάση πνευματικής προόδου βρίσκεσαι στο στάδιο του Φωτισμού. Τότε φωτίζονται όλα τα ορατά και τα αόρατα όντα μπροστά σου.
Μπορούμε να παρομοιάσουμε τη φάση αυτή με ένα γιατρό που διαβάζει βιβλία χειρουργικής. Είναι όμως χειρουργός από τα διαβάσματα που κάνει; Ασφαλώς όχι. Δεν μπορεί να γίνει χειρουργός αν δεν εξασκηθεί κοντά σε έναν έμπειρο χειρουργό, έναν καθηγητή της χειρουργικής και τότε η θεωρία εμπεδώνεται και επαληθεύεται αν είναι αληθινή από την εμπειρική γνώση και πράξη.
Με τον ίδιο τρόπο αν δεν εκπαιδευτείς κοντά σ’ έναν έμπειρο δάσκαλο, καθηγητή με εμπειρία του χριστιανικού βιώματος δεν έχεις τη δυνατότητα να δεις, να αντιληφθείς τις αόρατες δυνάμεις, να τις νιώσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, άσχετα αν πρόκειται για τους αγγέλους ή τους δαίμονες και φυσικά να αντιληφθείς το θείο, να το προσεγγίσεις. Τότε ανοίγονται τα μάτια σου. Τότε βλέπεις αυτά που οι άλλοι δεν τα παίρνουν χαμπάρι.
Κάποιος ίσως ρωτήσει. Χρειάζεται τόσο πολύ να προχωρήσεις στην πνευματική ζωή για να δεις τους δαίμονες;

Όχι, για να δεις τους δαίμονες δεν απαιτείται να προχωρήσεις στις ανώτερες πνευματικές σφαίρες διότι οι δαίμονες θα πείραζαν ανθρώπους άγιους μόνο, (του μεγέθους του Αγίου Αντωνίου για παράδειγμα) ενώ συμβαίνει το τελείως αντίθετο.
Συστηματικά, καθημερινά, πειράζουν και ενοχλούν τους αγνοούντες, τους απλούς, κοινούς ανθρώπους, αποσκοπώντας να τους οδηγήσουν από τις πιο απλές παραβάσεις του ηθικού νόμου έως τις πιο βαριές, το έγκλημα, το φόνο, την αυτοκτονία. Ο φονιάς π.χ. που σκότωσε πρόσφατα μια ογδονταπεντάχρονη μοναχική γυναίκα με δεκαέξι μαχαιριές για να την ληστέψει με 5 εξ αυτών στο μέρος της καρδιάς, ήταν σίγουρα ένας δαιμονισμένος φονιάς.
Για να δεις τα δαιμόνια πλησίασε έναν δαιμονισμένο σε εκκλησίες όπου υπάρχουν ιερείς που διαβάζουν τις ευχές του Αγίου Βασιλείου, του Αγίου Κυπριανού κ.λπ. και θα έχεις την εμπειρία των δαιμόνων και της δαιμονοκαταληψίας. Υπάρχουν στις μέρες μας βίντεο με δαιμονισμένους/νες πλήρως έγκυρα. Στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στην Αθήνα να πας, ή στο μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στη Φυλή θα δείτε πολλά τέτοια περιστατικά.
Επίσης σύμφωνα με τον φίλο μου, τον Βαγγέλη Κουτρουμπέλη, πρώην μάγο, υπάρχουν σχετικές επικλήσεις, βιβλία ολόκληρα, με τις οποίες πολύ εύκολα θα σε πλησιάσουν τα σκοτεινά όντα του Εωσφόρου και θα σου κάνουν παρέα και θα σε βοηθήσουν να προκόψεις πάντα με το αζημίωτο γι’ αυτούς.
Οι γνωστοί σαν Σατανιστές της Παλλήνης! Τρία παιδιά χαμένα στον κόσμο τους τότε!

Οι σατανιστές της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας, ο Μανώλης Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη λέτε να κουράστηκαν πολύ για να καλέσουν τους δαίμονες;

Επί τη ευκαιρία να τονίσω πως στη σημερινή κρίση στην Ευρώπη του πολιτισμού και την πατρίδα μας, ο διάολος και οι λεγεώνες του χορεύουν… και εσείς Συνέλληνες κι Ελληνίδες αναρωτιέστε τι να συμβαίνει! Γιατί πειράζεστε τόσο από την οικονομική κρίση ή πόσοι αδελφοί μας Έλληνες και Ελληνίδες αυτοκτονούν!!!
Λίγο ανθρώπινο αίμα ή αίμα ζώου να χύσεις, με τις κατάλληλες επικλήσεις και νάτους, τους βλέπεις δίπλα σου, σε παρακαλούν να τους ζητήσεις κάτι, να εξυπηρετήσουν τα θέλω σου.Δόξα, τιμές, δύναμη, εξουσία, αλαζονεία, κοσμική επιφάνεια, ερωτικές καταχρήσεις, φιλήδονες ερωτικές σκηνές, όργια ομαδικά ξεδιάντροπα, χρήμα, χρήμα, χρήμα, πλούτος και ανέσεις εις βάρος του πλησίον είναι οι ειδικότητές τους.

Όμως δεν σας συνιστούμε τέτοιους τρόπους προσέγγισης, από την άσκηση της ψυχιατρικής έχω δει φοβερές επιδράσεις των δαιμόνων στο ψυχικό όργανο ευαίσθητων και επιρρεπών σε αυτά ανθρώπων. Άλλωστε έχω πλην των ασθενών μου και προσωπικές εμπειρίες τις οποίες περιγράφω, με αρκετές λεπτομέρειες, στο βιβλίο μου «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ»2.
Περιγράφω για παράδειγμα την περίπτωση νεαρής κοπέλας η οποία ένιωθε μια δύναμη να την ωθεί να αυτοκτονήσει και πως αυτό αποφεύχθηκε. Όμοια έχω παραβρεθεί σε περιπτώσεις διαβάσματος δαιμονοκατειλημμένων από ιερείς,.
Αλλά θα επανέρθουμε.
1)Πρωτοπρεσβύτερου Ιωάννου Ρωμανίδη, «Πατερική Θεολογία», Εκδόσεις ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ, Θεσσαλονίκη 2004, σελ. 124.
2) Ευαγγελάτου Γεωργίου, «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ» Εκδόσεις ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ, Πάτρα 2011.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ