Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Το παράξενο "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. ! 

Εξελίξεις είχαμε έπειτα από το άρθρο-αποκάλυψή μας στις 28/11/2012 με τίτλο "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Σημείο αναφοράς" για εξωγήινους, για τους ΕΛ ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο σε βουνό των Ιωαννίνων; " και που δημοσιεύαμε φωτογραφίες από βουνό των Ιωαννίνων που δείχνουν πως στρατιωτική περιοχή έχει τη μορφή εμβρύου μέσα στη μήτρα και μάλιστα να φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. 

Εχθές 13/1 ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είναι Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής, έγραψε σχόλιο που το παραθέτουμε αυτούσιο και εξηγεί τι είναι αυτό που παρουσιάσαμε. Διαβάστε το και μάθετε όλη την αλήθεια! ....

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος*.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
(ποια κυβέρνηση δηλαδή που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. 


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ 

Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους, είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών.
Επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ 
Δεν είναι ελληνικά ούτε εξωγήινα.
Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”.
Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο εθνικής άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;)
Τα χερίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 
Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. 
Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ.
Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα.
ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκεί μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν.
Ανάλογα με τη χημική ουσία που ψεκάζουν έχουμε ή έξαρση διαφόρων ιώσεων, περισσότερο αναπνευστικών με ρινική καταρροή ή γαστρεντερικών, ή αν πρόκειται για νευροτοξικά χημικά, έχουμε εγκεφαλικές ενοχλήσεις, δηλαδή πονοκεφάλους, ειδικά στις μικρές ηλικίες (παιδιά- εφήβους) που τις περισσότερες φορές (όταν είναι ισχυρές οι δόσεις) δεν υποχωρούν με αναλγητικά.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ 

Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των προτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά.
Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πάντα κάποια σύννεφα πάνω από αυτά τα βουνά και γενικώς μια θολή ατμόσφαιρα.

Δεν είναι εγκατεστημένα στις υψηλότερες και μπροστινές κορυφές, αλλά στις πιο πίσω και χαμηλώτερες, ώστε τα ΝΕΦΗ να φαίνονται ότι έρχονται πίσω από το βουνό. Σε πολλές εγκαταστάσεις η πρόσβαση γίνεται μόνο από αέρος αλλά όλες οι εγκαταστάσεις αναγνωρίζονται και διακρίνονται μόνο από αέρος. (μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αερολέσχης κάθε περιοχής) 








ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ 
Ξεκίνησαν την κατασκευή των εγκαταστάσεων περί το 2000. Το 2007 ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμαστικές ρίψεις χημικών και για να αποκτήσουν νομιμοποίηση διέταξαν την ελληνική κυβέρνηση να τους νομιμοποιήσει. 
Το υπουργείο περιβάλλοντος υπάκουσε και δια επισήμου εγγράφου τους κάλεσε για να διεξάγουν τα πειράματα τους στο ελληνικό έδαφος.
Υποτίθεται ότι είναι μυστικά πειράματα “συλλογής νερού” και υπεύθυνη είναι η επιστημονική κοινότητα του πολυτεχνείου της Στουτγκάρδης. (θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσων δισεκατομμυρίων που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΩΡΩΝ 
1ον: Διακρίνονται εύκολα από αέρος οι εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα της εύκολης προσέγγισης ιπτάμενων μέσων, μέσω των οποίων γίνεται η τροφοδοσία και η υποστήριξη. 

2ον: Αν τα δει κάποιος όπως τα είδατε εσείς θα αρχίσει να ψάχνει και να αναζητά εξωγήινους και UFO όπως άλλωστε κάνατε και εσείς. (σιγά μη πήγαινε το μυαλό σας ότι είναι εγκαταστάσεις ψεκασμών και χημικού πολέμου) 

Ξέχασα να σας πω ότι η κωδική ονομασία της “επιχείρησης” είναι “Ομιχλοπαγίδα” 


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος 
Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής 
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ