Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η επιδημία Έμπολα ...καί ή βιταμίνη C

  Η επιδημία Έμπολα ... Σημαντικό !!! να το διαβάσετε και να πράξετε δεόντως !!!
Μια ευκαιρία για να αγκαλιάσουμε την Φυσική Ιατρική !!!
Τις τελευταίες εβδομάδες η επιδημία του ιού Έμπολα έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Η ασθένεια Έμπολα είναι μια ιδιαίτερα μολυσματική και θανατηφόρα ιογενής νόσος, που αξίζει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, όπως πάντα, τέτοιες αναταραχές χρησιμοποιούνται ως εργαλείο από τις ομάδες συμφερόντων, που έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια επιχείρηση με τις ασθένειες και τους φόβους που τις συνοδεύουν – και αναφερόμαστε βέβαια στις φαρμακευτικές επενδυτικές εταιρείες.
Σε αυτή την κατάσταση, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να έχει δηλώσει την εξάπλωση του ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική ως διεθνή έκτακτη ανάγκη, είναι απαραίτητο να διακρίνουμε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία και να δώσουμε βιώσουμε λύσεις σε εκείνους που μολύνθηκαν και είναι ασθενείς, αλλά και σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι ως πολιτικοί φορείς.
Ο Έμπολα προκαλείται από έναν ιό της κατηγορίας των νηματοϊών, που χαρακτηρίζονται από την δημιουργία αιμορραγικού πυρετού. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός επηρεάζει το αγγειακό σύστημα με έναν τρόπο που προκαλεί αιμορραγίες, οδηγώντας σταδιακά - και τελικά, σε μαζική απώλεια αίματος και θάνατο.
Κατά την τρέχουσα δημόσια συζήτηση ένα επιστημονικό γεγονός έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητο: ο ιός Έμπολα προκαλεί ασθένεια και θάνατο μόνο σε ανθρώπους και πρωτεύοντα θηλαστικά. Άλλοι φυσικοί ξενιστές αυτού του επικίνδυνου ιού δεν είναι γνωστό να αναπτύσσουν τη νόσο. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αυτοί οι "προστατευμένοι" ξενιστές είναι οι αντιλόπες, οι σκαντζόχοιροι και οι φρουτοφάγες νυχτερίδες. Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρόλο που αυτά τα ζώα μπορούν να φιλοξενούν στο σώμα τους τον ιό Ebola για πολλά χρόνια, παραμένουν ανεπηρέαστα από τον ιό.
Υπάρχει μια εξήγηση για το γεγονός αυτό. Τα περισσότερα ζώα συνθέτουν την βιταμίνη C στο σώμα τους σε τεράστιες ποσότητες. Η βιταμίνη C, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντι –ιικά μέσα στη φύση, άρα είναι προφανώς σε θέση να εμποδίσει ή τουλάχιστον να περιορίσει τις καταστροφικές συνέπειες για την υγεία, που επιφέρει ο ιός Έμπολα. Στην περίπτωση των φρουτοφάγων νυχτερίδων, που είναι ένα ζώο που δεν μπορεί να συνθέσει βιταμίνη C, η διατροφή τους αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από φρέσκα φρούτα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.
Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώα, οι άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν ούτε ένα μόριο βιταμίνης C στο σώμα τους και συχνά υποφέρουν από ελλείψεις βιταμινών που οφείλονται σε ανεπαρκή διαιτητική πρόσληψη. Αυτό καθιστά το ανθρώπινο σώμα ευπαθές στον Ebola και άλλους ιούς. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της λοίμωξης Ebola - μαζική απώλεια αίματος εξ αιτίας καταστροφής των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων - φέρουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τα γνωστά συμπτώματα ανεπάρκειας βιταμίνης C της νόσου των ναυτικών, το σκορβούτο. (Διαβάστε περισσότερα για το πώς οι ανεπαρκείς ποσότητες βιταμίνης C αποτελούν την κύρια αιτία για τις καρδιακές παθήσεις, σύμφωνα με έρευνες του ιδρύματος μας εδώ και 20 χρόνια).
Οι αντι-ιικές ιδιότητες της βιταμίνης C και ορισμένων άλλων μικροθρεπτικών ουσιών, έχουν αποδειχθεί πέραν πάσης επιστημονικής αμφιβολίας. Επιπλέον, τα οφέλη τους στην ενδυνάμωση και στην βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν αναγνωριστεί από εννέα βραβεία Νόμπελ.
Επομένως, είναι καιρός οι τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες υγειονομικές αρχές - και ιδιαίτερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας - να εκμεταλλευτούν αυτά τα επιστημονικά δεδομένα και να τα προωθήσουν ως κύρια μέτρα δημόσιας υγείας για να περιορίσουν την επιδημία του ιού Έμπολα.
Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, σας ενθαρρύνουμε να διαδώσετε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες όσο το δυνατόν ευρύτερα μέσω των προσωπικών σας επαφών, των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων.


MatthiasRath, MD

Πηγή:

The Ebola epidemic: A chance to embrace natural medicine – Dr. Rath Health Foundation
Από : http://dikaiomastinygeia.blogspot.gr/2014/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ