Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ γίνεσαι "καινούργιος" με λίγο λαδάκι το πρωϊ !! Τι είναι το μπούκωμα με λάδι;

Είναι μασούλημα (μπούκωμα)  βασικά με σησαμέλαιο ή ηλιέλαιο  γύρω από το στόμα σας για 15-20 λεπτά με άδειο στομάχι. Παίρνει τις τοξίνες από τα βακτηρίδια στο αίμα σας και από το στόμα σας. Στο τέλος  να το φτύσε τε , και  να ξεπλύνετε με ζεστό θαλασσινό αλάτι και  νερό. Ο λόγος που το κάνεις αυτό για 20 λεπτά είναι ότι όλο το αίμα φιλτράρετε στο σώμα σας μέσα από την μεγάλη φλέβα κάτω από σας γλώσσα σας. 
Διεγείρει το συκώτι σας να παράγει τη χολή. Αυξάνει τον μεταβολισμό.
Μια από  τις  ενέργειες  του είναι  τα πολύ πιο λευκά δόντια, αναπνοή πιο φρέσκια και υγιή ούλα.
Οι μαρτυρίες που έχω διαβάσει είναι από τους ανθρώπους με πολλές επισκέψεις σε οδοντίατρους και καθαρισμούς από βαθιές πληγές στα ούλα.
ΣΤ. Karach, MD, παρουσίασε στην συνεδρίαση ήταν παρόντες  ογκολόγοι και βακτηριολόγοι που ανήκουν στην Ακαδημία Επιστημών της ΕΣΣΔ. Ο Δρ Karach εξήγησε μια ασυνήθιστη απλή διαδικασία επούλωσης χρησιμοποιώντας έλαια....
Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας έφερε κατάπληξη και αμφιβολία ως προς το περιεχόμενο της έκθεσής του. Ωστόσο, μετά από περαιτέρω εξέταση του τρόπου λειτουργίας της θεραπείας με το λαδι, πρέπει όμως να δοκιμάσουν στη συνέχεια για τον εαυτό του να αποδείξει την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητά της. Είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να γίνει μια ακίνδυνη μέθοδος της βιολογικής θεραπείας. Αυτή η απλή μέθοδος επιτρέπει να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις πιο διαφορετικές ασθένειες, σε ορισμένες περιπτώσεις, το άτομο είναι ικανό να αποφευχθεί την χειρουργική παρέμβαση και την λήψη των φαρμάκων που μπορεί να έχει βλαβερές παρενέργειες.
Το συναρπαστικό στοιχείο αυτής της μεθόδου θεραπείας είναι η απλότητά του. Αποτελείται από μούλιασμα ψυχρής πίεσης με φυτικό έλαιο στο στόμα. Η διαδικασία της επούλωσης πραγματοποιείται από τον ανθρώπινο οργανισμό από μόνη της. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατό να θεραπεύσει τα κύτταρα, ιστούς και όλα τα όργανα ταυτόχρονα? Το ίδιο το σώμα απελευθερώνει   τοξικά αποβλήτων, χωρίς να διαταραχθεί η υγιής μικροχλωρίδα.
Ο Δρ Karach λέει ότι οι άνθρωποι  ζουν μόνο τη μισή διάρκεια της ζωής τους. Ενώ θα μπορούσαν ενδεχομένως  νά ζουν υγιείς για 140 με 150 ετη.
Η Μέθοδος
Η ελαιοθεραπεία είναι απλή αλλά πολύ αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του αίματος.
Έχει αποδειχτεί ευεργετική για πολλές διαταραχές, όπως οι παθήσεις του αίματος, πνευμονικές και ηπατικές διαταραχές, παθήσεις δοντιών και ούλων, πονοκέφαλοι, δερματοπάθειες, πεπτικά έλκη, εντερικές διαταραχές, ανορεξία, παθήσεις καρδιάς και νεφρών, εγκεφαλίτιδα, νευρολογικά προβλήματα, ένδεια μνήμης, γυναικολογικές διαταραχές και οίδημα στο πρόσωπο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το λάδι στο στόμα σας.Θα χρειαστείτε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο ψυχρής έκθλιψης.
Το πρωί, πριν πάρετε πρωινό, βάλτε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο στόμα σας, χωρίς να το καταπιείτε. Στριφογυριστέ την ποσότητα λαδιού μέσα στο στόμα σας και περάστε το μέσα από τα δόντια σας, για 3 με 4 λεπτά. Έτσι, το λάδι θα αναμειχθεί με το σάλιο και θα ενεργοποιηθούν ένζυμα τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα.
Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να φτύσετε το λάδι έπειτα από 3 με 4 λεπτά -δεν χρειάζεται να απορροφήσουμε ξανά αυτές τις τοξίνες. Θα διαπιστώσετε ότι το λάδι αποκτά γαλακτώδες, λευκό ή κίτρινο χρώμα, αφού είναι κορεσμένο από τοξίνες και δισεκατομμύρια επιβλαβή βακτήρια.
Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε το ακόμη δύο φορές.
Κατόπιν ξεπλύνετε το στόμα σας με μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα ή φυσικό θαλασσινό αλάτι.
Αυτό το διάλυμα απομακρύνει τα υπολείμματα λαδιού και τοξινών.
Μπορείτε, επίσης, να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Συνιστάται να ξύσετε τη γλώσσα.
Με την ελαιοθεραπεία θα πάψει η ουλορραγία, και τα δόντια θα λευκανθούν.
Σε περιόδους νόσησης, μπορείτε να κάνετε την ελαιοθεραπεία έως τρεις φορές την ημέρα, αλλά μόνο με άδειο στομάχι. Η ελαιοθεραπεία ανακουφίζει το ήπαρ καθώς αποβάλλει τοξίνες που το ήπαρ αδυνατούσε να αποτοξινώσει ή να απομακρύνει από το σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό για όλο τον οργανισμό.
(Πηγή: Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής-Andreas Moritz/Εκδόσεις Διόπτρα
Προφυλάξεις
(Α) Μην το  καταπίνεται. Το λαδι θα πρέπει να το φτύσε τε. Αλλά αν κατά λάθος το καταπιείτε δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχούμε. Θα βγουν έξω μέσω των κοπράνων. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.
(Β) Εάν είστε αλλεργικοί σε ένα ιδιαίτερο εμπορικό σήμα του ελαίου, πάρτε αυτό που προτιμάτε
(Γ) Το ηλιέλαιο και το  σησαμέλαιο έχουν βρεθεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά στη θεραπεία ασθενειών. Άλλα λάδια  δεν βρέθηκαν για να είναι τόσο καλά
Οφέλη
Ο Δρ (med.) Karach είπε ότι το ΕΠ θεραπεύει συνολικά το κεφάλι από  πόνους, βρογχίτιδα, τον πόνο των δοντιών, θρόμβωση, έκζεμα, έλκη και τις ασθένειες του στομάχου, των εντέρων, την καρδιά, το αίμα, τους νεφρούς, το ήπαρ, τους πνεύμονες και γυναικών ασθένειες,νεύρων, παράλυση και εγκεφαλίτιδα. Εμποδίζει την ανάπτυξη των κακοήθη όγκων και τους θεραπεύει  Η χρόνια αϋπνία θεραπεύεται.
πηγες
Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής-Andreas Moritz/Εκδόσεις Διόπτρα
oilpulling.com/

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ