Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καραμανλής και Νομιμοποίηση του ΚΚΕ...και πώς η αριστερά επιβλήθηκε στην Ελλάδα

Το παρόν άρθρο αποτελεί ένα κομμάτι του ΠΑΖΛ για τον ρόλο του Καραμανλή ως πιόνι ενός μεγάλου σχεδίου το οποίο ξεκίνησε να το 1974. Η νομιμοποίηση του ΚΚΕ ήταν ένα σημείο σταθμός που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο. το σχέδιο είχε στο τέλος της διαδρομής του ως στόχο το αποτελέσματα όχι αυτό που βιώνουμε σήμερα, αλλά εκεί που θα φτάσουμε τον επόμενο καιρό.
Για να δούμε τα στοιχεία:
Με τα παρακάτω στοιχεία θα φανερωθεί ότι η ΝΔ - Δεξιά από την μεταπολίτευση και μετά έπαιξε τον ρόλο του διαλείμματος από και προς την επανεκλογή του ΠΑΣΟΚ, στην ουσία ήταν το δεκανίκι του ΣοσιαλοΚομμουνισμού στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, γι αυτό ενώ δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόστος η ΝΔ να διώξει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ από το δημόσιο (Δημοσίους Υπαλλήλους) ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπραξε κάτι τέτοιο.
Βήμα Πρώτο:
Εδώ έχουμε ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο ΑριστεροΚομμουνιστής Θεοδωράκης αποκαλύπτει ότι ήρθε σε επαφή με τους Αμερικανούς, δηλαδή CIA, NSA, Κυβένρηση ΗΠΑ κτλ, για να έρθει ο Καραμανλής ως σωτήρας.







Τα παράδοξα εδώ είναι:
1. Από πότε οι Κομμουνιστές προωθούν Δεξιό για Πρωθυπουργό;
2. από πότε οι Δεξιοί συμπράττουν με παράνομους Αριστερούς;
3. από πότε οι ΑριστεροΚομμουνιστές έχουν τόσο βαθιές επαφές με CIA, NSA και ΗΠΑ;
4. από πότε οι "ΑντιΚομμουνιστές" Αμερικανοί εν μέσω ψυχρού πολέμου έχουν επαφές με ΑριστεροΚομμουνιστές;
5. γιατί να μεσολαβήσει συγκεκριμένα ο ΑριστεροΚομμουνιστής Θεοδωράκης και όχι κάποιος Δεξιός;
6. Γιατί έπρεπε να μεσολαβήσει κάποιος αφού ο Καραμανλής ήταν ήδη πρόσωπο των Αμερικανών (αποδείξεις ΕΔΩ)

Πριν φτάσουμε στα ντοκουμέντα της νομιμοποιήσεως του ΚΚΕ, θα πρέπει να δούμε κάποια άλλα ιστορικά ντοκουμέντα του παρελθόντος, τα οποία έθεταν το ΚΚΕ και τις ουρές του εκτός νόμου, διότι απειλούσαν την εδαφική ακεραιότητα του Κράτους (αποδείξεις με τις θέσεις τους όπως οι ίδιοι της κατέγραψαν ΕΔΩ)
Το παρακάτω ΦΕΚ είναι ο Αναγκαστικός Νόμος 509 του 1947 κατά τον οποίο το ΚΚΕ το ΕΑΜ και όλες οι ουρές τους κηρύσσονται παράνομα.


Ιδού και το ΦΕΚ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF


Το 1962 επί Καραμανλή βγαίνει και άλλο Νομοθετικό Διάταγμα το 4234 (ΦΕΚ  30.07.1962) το οποίο στο άρθρο 6 παρ. 1 λέει:

Ιδού και το ΦΕΚ:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Το 1971 επί καθεστώς Απριλιανών ψηφίστηκε Νομοθετικό Διάταγμα περί συστάσεως Πολιτικών Κομμάτων. Αποκλείονται μόνο τα κόμματα που θα θέσουν σε κίνδυνο την εδαφική Ακεραιότητα του Κράτους

Ιδού και το ΦΕΚ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF


Βήμα Δεύτρο:
Εκεί λοιπόν που υπήρχε ο "Ανένδοτος Αγών" των ΣοσιαλοΚομμουνιστών κατά των ΒασιλοΔεξιών και το αντίστροφο, "ΞΑΦΝΟΥ" το 1974 ο Καραμανλής αλλάζει πορεία και από το ΦΕΚ του 1962 που είδαμε πριν, περνάει στο ΦΕΚ του Σεπτεμβρίου του 1974 με το Νομοθετικό Διάταγμα 59 "περί συστάσεως και επαναλειτουργίας Πολιτικών Κομμάτων" (23.09.1974 Ν.Δ.59) με το οποίο νομιμοποιείται το ΚΚΕ...

Ιδού και το ΦΕΚ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF


Ο καπετάν Γιώτης γνωστός και ως Φλωράκης, υπέβαλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δήλωση ότι δεν θα λάβει την εξουσία δια της Βίας. Ιδού και η γραπτή Δήλωση:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση



Για να δούμε όμως κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό: το ΦΕΚ του 1974 και συγκεκριμένα το άρθρο 3 κατήργησε τα ΦΕΚ του 1947 του 1962 και του 1971 τα οποία έκαναν αναφορά σε νόμους οι οποίοι υπεράσπιζαν την εδαφική ακεραιότητα και την ασφάλεια του Κράτους!!!

λέτε να έχει σχέση με την συμφωνία της Βέρνης το 1976 που στην παράγραφο 6 ο "Εθνάρχης" δίνει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους;
(δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ)

Βήμα Τρίτο:
Άνοιξε τους ασκούς των Κομμουνιστών (που το 1962 πολεμούσε ως απειλή), να παίξουν το παιχνίδι της Προπαγάνδας τους δια της "Τέχνης και των Γραμμάτων" και αργότερα δια των ΜΜΕ
κάντε κλικ ΕΔΩ να δείτε το άρθρο σε μεγέθυνση



Βήμα Τέταρτο:
Το 1975 Ο "Δεξιός" Καραμανλής περνάει στο σύνταγμα το άρθρο 106 παρ. 2 και 3 κατά τα οποία το κράτος με το έτσι θέλω δύναται να Κρατικοποιήσει μεγάλες επιχειρήσεις με την δικαιολογία ότι είναι υπέρ του συνόλου και του Εθνικού Πλούτου... Έτσι κρατικοποίησε κολοσσούς όπως την Πειραϊκή Πατραϊκή, την Σκαλιστήρι, την Pitsos που την εποχή εκείνη έκανε εξαγωγές και στην Γερμανία, την ΙΖΟΛΑ, τις Τράπεζες Ανδρεάδη (Εμπορική, Λαική και Ιονική αποδείξεις ΕΔΩ) που έδιναν χαμηλότοκα δάνεια στην Ελληνική Βιομηχανία, την ΧΡΩΠΕΙ, την ΠΥΡΚΑΛ κ.α.
Μπορείτε να δείτε το Σύνταγμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Κρατικοποίηση πρακτικά σήμαινε έλεγχος του Κράτους και εγκατάσταση του κόκκινου στρατού δηλαδή των νομιμοποιηθέντων ΑριστεροΚομμουνιστών (δηλαδή της απεργίας), εργαλείο το οποίο παρεδόθη στα χέρια του Ανδρέα με τα γνωστά αποτελέσματα... λουκέτο σε όλη την ανθίζουσα βιομηχανία και πέρασμα στο "Τσοβόλα δώστα όλα". Ο Τσοβόλας δεν έδωσε από τα κέρδη της πρωτογενούς ή δευτερογενούς παραγωγής αλλά έδωσε από τα δανεικά, τα οποία τώρα ζητάνε πίσω οι Τράπεζες και οι Τοκογλύφοι που δανειζόταν για λόγου μας ο Σοσιαλιστής Ανδρέας!
Εν ολίγοις ο Καραμανλής άνοιξε το λάκκο και ο Ανδρέας έβαλε την ταφόπλακα της Ελλάδος.

Τέλος, το 1989 πάλι η ΝΔ με υπογραφή του νυν Πρωθυπουργού Σαμαρά έπαιξε για ακόμα μια φορά το Προπαγανδιστικό παιχνίδι των Κομμουνιστών με το ΦΕΚ της 18ης Σεπτεμβρίου του 1989 και τον νόμο 1863:

Ιδού και το ΦΕΚ
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Κάποιος απλά σκεπτόμενος αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να είναι εμφύλιος όταν η μια από τις δύο πλευρές έχεις στις τάξεις της την συντροφική βοήθεια του Αλβανικού Κομμουνιστικού Στρατού, του Σλαβικού Κομμουνιστικού Στρατού και του βουλγαρικού Κομμουνιστικού Στρατού...

Για όσους έχουν μελετήσει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, το σημείο που μετονομάζει τους συμμορίτες σε "Δημοκρατικό Στρατό" κάνει μπαμ ότι η ΝΔ - Δεξιά από το 1974 και μετά είχε τον ρόλο "δεκανίκι" του ΣοσιαλοΚομμουνισμού στην Ελλάδα.
Επιγραμματικά θα αναφέρουμε ότι εδώ οι δεξιοί εφάρμοσαν υπέρ των ΣοσιαλοΚομμουνιστών την τεχνική της ταυτίσεως που ονομάζεται "Pavlov's Dog", το γνωστό πείραμα του Παυλώφ με το καμπανάκι και τον σκύλο... Ας μας ενημερώσει κάποιος, τι σχέση μπορεί να έχει ο Κομμουνισμός με την Δημοκρατία;;;;
tips: ΜΜΕ, Δημοκρατία=καλό, ΣοσιαλοΚομμουνισμός=Δημοκρατία, 21η Απριλίου αντίθετη της Δημοκρατίας, άρα μπορεί από το 1974 και μετά η δημοκρατία να τα έχει κάνει μπάχαλο αλλά είμαστε ελεύθεροι και το προτιμάμε από τον Παπαδόπουλο...

πραγματικότις:
1. Ο Παπαδόπουλος δεν έκανε κακό, αντιθέτως (αποδείξεις ΕΔΩ)
2. Σε ΤΙΠΟΤΕ δεν μοιάζει το παρόν πολίτευμα με Δημοκρατία
3. Η Δημοκρατία δεν έχει την αποκλειστικότητα του καλού
4. Ο Λεωνίδας των θερμοπυλών δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς
5. Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς
6. Ο Μίνως της Κνωσσού δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς
7. Ο Οδυσσέας της Ιθάκης δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς
8. Ο Πεισίστρατος ο Αθηναίος δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Τύραννος

το 1974 από την Χούντα του Ιωαννίδη περάσαμε στην Χούντα των Δημοκρατών. Αν πάντως το 480 π.Χ. υπήρχαν ΣοσιαλοΚομμουνιστές και δεξιοί, θα αποκαλούσαν τον Λεωνίδα ακραίο κακό φασίστα και Ρατσιστή ενώ τον Εφιάλτη προοδευτικό φιλελεύθερο αντιρατσιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ