Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εβραικές μπίζνες του 19ου Αιώνα στην Θεσσαλονίκη



Σε παλαιότερο άρθρο το knossopolis είχε κάνει αναφορά στην δράση των Εβραίων κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας με στοιχεία από την μεγάλη εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ). Αυτήν την φορά τα στοιχεία προέρχονται από το επίσημο περιοδικό του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου...
Για να δούμε τι μας λένε οι ίδιοι:

Τα παρακάτω στοιχεία που θα δούμε είναι από το επίσημο περιοδικό του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα από το τεύχος 131 του Μαίου - Ιουνίου του 1994. Για του λόγου τω αληθές το παρόν είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Συμβουλίου τους.

Στην σελίδα 22 ξεκινά ένα άθρο με τίτλό:


Στην ίδια σελίδα (22) βλέπουμε μια περίεργη ανάμειξη της Χριστιανικής Εκκλησίας στις Τραπεζικές Δραστηριότητες των Εβραίων

Στην σελίδα 23 βλέπουμε με ποιον τρόπο οι Εβραίοι έγιναν μεγαλοΙδιοκτήτες

Πάλι παρέα με τους Τούρκους μαζέψανε μερικά ψιλά με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο από ότι βλέπουμε...

Σας φάνηκαν περίεργα αυτά; μα δεν τα έκρυψαν ποτέ... αναφέρονται και στα επίσημα ιερά τους βιβλία, τα οποία είναι κοινά με της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας που είναι η επίσημη θρησκεία του ΨευτοΡωμαίικου, δηλαδή στην Παλαιά Διαθήκη, και ιδού συγκεκριμένα:
"...Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας".
Παλαιά Διαθήκη - Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20


«...ο Κύριος θα σας φέρει στη χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σα δώσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε και οικίες γεμάτες απ' όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και πηγάδια ανοιγμένα τα οποία δεν σκάψατε εσείς, αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε».
Παλαιά Διαθήκη - Δευτερoνόμιο. κεφ. 6 παρ. 10-14
Ενώ στην αρχή των ιερών αυτών βιβλίων αναφέρεται με σχετικές λεπτομέρειες η κοινωνική μηχανική, δηλαδή με ποιον τρόπο (νομότυπα πάντα) τα πήραν όλα από τον όχλο (όπως γίνεται και σήμερα)
Γένεσις κεφ.47 παρ.13
Ο Ιωσήφ ελέγχει όλον το σπόρο του σιταριού, τα αποθέματα στην αγορά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τελειώνουν οπότε πέφτει πείνα (αδυναμία=εξαθλίωση=μειωμένες αντιστάσεις του λαού=κατάλληλος χρόνος για επιβολή).
ο λαός ζητάει από τον Ιωσήφ σιτάρι, και ο Ιωσήφ τους το πουλάει  και μαζεύει όλο το χρήμα που κυκλοφορεί (αν δεν είναι αυτό μαύρη αγορά και εκμετάλλευση τότε τι είναι;)
Χωρίς χρήμα στην αγορά σε λίγο χρονικό διάστημα πάλι πέφτει πείνα, έρχονται λοιπόν στον Ιωσήφ και του ζητάνε ψωμί για να φάνε. Ο Ιωσήφ τους λέει να του δώσουν όλα τα ζώα τους με αντάλλαγμα ψωμί (έτοιμο φαγητό, όχι σιτάρι...) . Ο Λαός του δίνει όλα τα ζωντανά του για ψωμί (αν δεν είναι αυτό μαύρη αγορά και εκμετάλλευση τότε τι είναι;)
σε εύλογο χρονικό διάστημα, το ψωμί όπως είναι φυσικό και επόμενο πάλι τελειώνει και πέφτει πάλι πείνα. Αυτή την φορά ανταλλάσσουν σπόρο για να σπείρουν και να φάνε με τα ίδια τους τα χωράφια. Τα χωράφια περνάνε στα χέρια του Φαραώ και παίρνουν σιτάρι για να σπείρουν, με φόρο 1/5 της σοδειάς, και με το υπόλοιπα 4/5 να έχουν βάση για να δημιουργήσουν εισοδηματικό κύκλο
Μόνο τα χωράφια των ιερέων δεν πήρε λόγω εύνοιας του Φαραώ (σας θυμίζει κάτι αυτό;)
ο λαός ευχαριστημένος ευλόγησε και ευχαρίστησε τον Ιωσήφ για το καλό που του έκανε…
Αυτή η μικρή ιστορία μπορεί να "διαβαστεί" για να δούμε το τι συμβαίνει σήμερα. Στην μεταβλητή που ονομάζεται Ιωσήφ βάλτε την τιμή "Τράπεζα" και στην μεταβλητή Φαραώ βάλτε την τιμή "Κράτος"
Τώρα βλέπετε ότι τα σχέδια της επιβολής κατά των λαών μέσω οικονομικών είναι πανάρχαια, όπως επίσης και η ηλιθιότητα των λαών που ευλογούν αυτούς που τους κλέβουν είναι πανάρχαια.
σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι λίγο νωρίτερα (Γένεσις κεφ.45 παρ.20) η μεταβλητή "Ιωσήφ" (Τράπεζα) είπε στους συγγενείς του ότι "Τα καλύτερα αγαθά της Αιγύπτου (Φαραώ - Κράτους) θα είναι δικά τους"
Δηλαδή οι Τράπεζες (Ιωσήφ) παίζουν τον ρόλο του οικονομικού γνώστη οπότε και επίσημου διαμεσολαβητή μεταξύ λαού και Κράτους (Φαραώ), αλλά στην πραγματικότητα τα πάντα ανήκουν στον Ιωσήφ(τράπεζα), εφόσον αυτός δανείζει το κράτος,το κράτος του χρωστάει, οπότε το ελέγχει,  επομένως το ενσωματώνει ουσιαστικά ως όργανο του. επιτυγχάνουν και να έχουν τον έλεγχο και να μην φαίνονται, οπότε κανείς και δεν θα τους πολεμήσει. Με ένα σμπάρο δηλαδή δυο τρυγόνια.
Είναι η απλή λογική του ντόμινο σε σχέση με τις φυσικές αδυναμίες του ανθρώπου (πείνα στέγη κτλ). Αν κάποιος ρυθμίζει αυτές, τότε μπορεί εύκολα να υποδουλώσει τον κόσμο.
 Όλα αυτά τα παραπάνω συμβαίνουν διότι:
"Έσεσθαι μοι λαός περιούσιος από πάντων των εθνών. εμή γαρ εστί πάσα η γη. Υμείς δε εσθέ μοι βασίλειον ιεράτευμα και έθνος άγιον"
Έξοδος ΙΘ §5



Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και κατ επέκταση η Τράπεζα της Ελλάδος που είχαν το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο, ήταν εξ αρχής ιδιωτικές και το πλειοψηφικό πακέτο άνηκε και ανήκει στους Ρότσιλντ και κατά ένα ποσοστό στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Δείτε το σοβαρότερο σε βαρύτητα άρθρο του διαδικτύου κάνοντας κλίκ ΕΔΩ
Πριν ευκόλως ρίξουμε τις ευθύνες σ αυτούς ας παραδεχθούμε ότι:



1. Οι Χριστιανοί δέχονται να είναι δούλοι του θεού και ο θεός αυτός (Γιαχβέ) έχει θέσει τους Εβραίους γενικούς κουμανταδόρους (Έξοδος ΙΘ παρ.5) με ότι αυτό συνεπάγεται... βλέπουμε μια εκκλησία να κολυμπάει στα ΤΡΙΣ και έναν λαό να πεινάει και να έρχεται η ώρα που θα του πάρουν και το σπίτι... ο όχλος ποτέ δεν κατάλαβε ότι όταν κάποιος πλουτίζει ΠΑΝΤΑ συμβαίνει εις βάρος κάποιων άλλων, και ο πλούτος της Εκκλησίας έχει γίνει εις βάρος των δούλων του θεού...
2. Στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, οι πρόγονοι μας σε άπειρα σημεία λένε ότι αυτοί που δεν εξελίσουν το Λογιστικό μέρος της ψυχής τους δια της Φιλοσοφίας, παρά μένουν χωρίς αξίες και δέσμιοι της ύλης (Αλόγιστου - Επιθυμιτικού) είναι δούλοι, και κάθε δούλος τρώει βουρδουλιές από τα αφεντικά του... δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των νεοΕλλήνων - Ρωμιών ζει και αναπνέει με σκοπό το ιδίον όφελος πράγμα που αποβλακώνει τελείως όπως λέει και ο Αριστοτέλης... οι εκ φύσεως δούλοι ΔΕΝ μπορούν να προβλέψουν (Αριστοτέλους - Πολιτικά)...
"Δεν υπάρχουν πιο ελεινά δέσμιοι (δούλοι) από αυτούς που νομίζουν ότι είναι ελέυθεροι"
Γκαίτε
http://knossopolis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ