Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Συμμοριτοπόλεμος και όχι Εμφύλιος


Εμφύλιος σημαίνει πόλεμος μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν στην ίδια φυλή, στην περίπτωση του 1946-1949 με το μέρος των εν Ελλάδι Κομμουνιστών ήταν όλοι οι Κομμουνιστές των Βαλκανίων (Αλβανοί, Σλάβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ρώσοι κτλ) συν το ότι οι εν Ελλάδι Κομμουνιστές ήταν κατά 3/4 Εβραίοι. Το παρόν άρθρο έχει μια πολύ σύντομη αναδρομή με στοιχεία (φωτογραφίες και εφημερίδες) που φανερώνουν όλα τα παραπάνω.
Για να δούμε υλικό:
Δείτε το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ στις 24.02.1926 για μια δίκη Κομμουνιστών οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί για τις δράσεις τους μαζί με άλλους αλλοδαπούς Κομμουνιστές κατά της Ελλάδος:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε PDF

διαβάστε το άρθρο στην πρώτη σελίδα της ΕΜΠΡΟΣ



Για να δούμε τι έλεγε η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ στις 04.12.1946:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε PDF

διαβάστε το παρόν άρθρο στην πρώτη σελίδα της ΕΜΠΡΟΣ

διαβάστε το παρόν άρθρο στην δεύτερη σελίδα της ΕΜΠΡΟΣ


Για όσους δεν γνωρίζουν τι ήταν-είναι η ΝΟΦ κάντε κλικ ΕΔΩ
(όπως θα δείτε το παρελθόν συναντά το σήμερα..)





Το έτος 1925 ο Αστυνόμος Θεσσαλονίκης Καλοχριστιανάκης έδωσε μια συνέντευξη στο ΈΘΝΟΣ (23.01.1925) δίνοντας μια εικόνα της σύνθεσης των Κομμουνιστών που κινούσαν τα νήματα για την αυτονόμηση της Μακεδονίας
Για να δούμε λεπτομέρειες:

ΕΘΝΟΣ 23.01.1925





Ας δούμε ακόμα μερικές αποδείξεις ότι οι Κομμουνιστές δεν αποτελούνταν μόνο από Έλληνες αλλά ήταν σε συνεργασία με τους γύρω Κομμουνιστές:
Συνεργασία με Βούλγαρους

Συνεργασία με Σλάβους (ΝΟΦ)

ΝΟΦ: "ζήτω ο Μάρκος (Βαφειάδης) και ο Δημοκρατικός Στρατός"

Η Εφημερίδα που εξέδιδε η ΝΟΦ την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου




Και αν όλα αυτά νομίζετε ότι είναι παλιά δεν έχετε παρά να δείτε πως αναφέρουν τους ΣλάβοΣκοπιανούς ΣΗΜΕΡΑ οι Κομμουνιστές στην επίσημη ιστοσελίδα τους:
"Η Πανελλαδική Δημοκρατική Ενωση Γυναικών (ΠΔΕΓ) ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 1948 στην Ελεύθερη Ελλάδα. Η ίδρυσή της ήταν αναγκαία μετά τη διάλυση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Γυναικών (ΠΟΓ) το 1947. Στην ιδρυτική σύσκεψη πήραν μέρος γυναίκες στελέχη από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας, το ΝΟΦ (Εθνικοαπελευθερωτικό Μέτωπο των Σλαβομακεδόνων) και τη Δημοκρατική Νεολαία Ελλάδας"


Η απόφαση της Ολομέλειας για το Μακεδονικό
Είναι ευρύτερα γνωστό ότι με τις αποφάσεις της η 5η Ολομέλεια άλλαξε τη θέση του ΚΚΕ, για το Μακεδονικό, που μέχρι τότε ήταν "πλέρια ισοτιμία στις μειονότητες που ζούσαν στην Ελλάδα",με τη θέση για αυτοδιάθεση των Σλαβομακεδόνων. Συγκεκριμένα, στην πολιτική απόφαση της Ολομέλειας αναφερόταν: "Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει. Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά".
("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).


περισσότερα για τις θέσεις τους επί των αυτών θεμάτων ΕΔΩ

-----------

Για να δούμε τα σύμφωνα των εν Ελλάδι Κομμουνιστών με τους Βούλγαρους Κομμουνιστές στο παράρτημα 3 από αρχείο της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το αρχείο

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το Παράρτημα 3


Το 1989 η ΝΔ και ο Σαμαράς με ένα ΦΕΚ άλλαξαν τους όρους "Συμμορίτες" σε "Δημοκρατικό Στρατό" και "Συμμοριτοπόλεμο" σε "Εμφύλιο"
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF



Και για να κλείσει ο κύκλος: δείτε ΕΔΩ τον ρόλο της ΝΔ ως δεκανίκι του ΣοσιαλοΚομμουνισμού της μεταπολίτευσης.
Λέτε να μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί; τι; επειδή ο κάθε ένας τους βάζει το λιθαράκι στο κοινό σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος; μην τα πιστεύετε αυτά, είναι συνωμοσίες...


http://knossopolis.com/

6 σχόλια:

  1. Ενώ οι χιλιάδες Βρετανοί υπό την ηγεσία του Σκόμπι που βομβάρδιζαν μερόνυχτα Αθήνα-Πειραιά (αν έχεις ακουστά τα Δεκεμβριανά διαστρεβλωτή φασίστα) και οι Αμερικάνοι των Ναπάλμ στο Βίτσι και τον Γράμμο ήταν Έλληνες, απόγονοι του Περικλή. Α ρε Βελουχιώτης και Μελιγαλάς που σου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος

    Αγαπητέ ημιμαθή Εαμοβούλγαρε και εραστή της κομμούνας των ολίγων.

    Καταρχήν, σε ποιό σημείο το παραπάνω κείμενο είναι λάθος; Ποια η ιστορική του ανακρίβεια; Αν έχεις να παρατηρήσεις (με στοιχεία) κάτι πάνω σ' αυτό,κάνε το. Ειδάλλως σώπασε και δέξου το ως έχει.
    Έπειτα ουδείς ισχυρίστηκε ότι οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί είναι "απόγονοι του Περικλή". Επειδή δεν ξέρεις πως να δικαιολογήσεις την θέση σου με επιχειρήματα καταφεύγεις σε τέτοιου είδους νοητικά τερτίπια επιπέδου δημοτικού.
    Τρίτον, και τελευταίο, όποιος ονειρεύεται Μελιγαλάδες με κονσερβοκούτια -και λοιπά αξεσουάρ- του κατσικοκλέφτη Κλάρα, καλά θα κάνει να έχει κατά νου ότι η κάθε δράση γεννάει και μια αντίδραση. Κοινώς, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι ειναι αδερφια οι μπασταρδοι προδοτες εαμοβουλγαροι.Θανατο στα σκυλια γαμω τη φαρα τους γαμω.ΘΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν πραγματικά Εθνικός Πόλεμος.
    Ο Δ.Σ.Ε εναντίον τον Άγγλων και των Αμερικανών εισβολέων.
    Δυστυχώς οι "εφιάλτηδες" της χώρας μας τους βοήθησαν και η Ελλάδα έχασε.

    Και οι Σπαρτιάτες τους προδότες τους πετάγαν στον Καιάδα.
    Το ίδιο έκανε και ο Βελουχιώτης στο Μελιγαλά ως γνήσιος Έλλην.
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χυδαίο, διεστραμμένο ανδρίδιο, 5:58 π.μ.
    Έλληνας δεν είναι αυτός που σκοτώνει 9χρονα και 11χρονα ούτε αυτός που σκοτώνει ανήμπορους γέρους, γριές και αρρώστους.
    Έλληνας δεν είναι αυτός που κόβει με ξιφολόγχη τους μαστούς γυναίκας, της βγάζει τα μάτια και της μπήγει σούβλα στην ουρήθρα διότι βοήθησε να θάψουν νεκρό Βρετανό.
    Έλληνας δεν ήταν ο παιδεραστής Κλάρας που γλειφόταν, κυριολεκτικά, όταν έβλεπε όμορφα αγοράκια.
    Από που ως που ήταν προδότες τα 9χρονα και 11χρονα που πετάχτηκαν στην πηγάδα του Μελιγαλά;
    Είναι άνθρωποι κατ' επίφασην. Χαρακτηρίζοντάς τους ως γουρούνια τους αποτίεις φόρο τιμής.
    Ψυχασθενή και τυφλά ανθρωποειδή. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι Εθνικοσοσιαλισμός ( Φασισμός, Ναζισμός), Αναρχισμός, Μηδενισμός και Κομμουνισμός είναι δημιουργήματα των Σιωνιστών για να μας προκαλούν μίση, πάθη, διχόνοια, πολέμους, δυστυχία για να μας ελέγχουν.
    Ο σιωνιστής Στάλιν είπε στο ΚΚΕ να μη κάνει αντάρτικο διότι, σε συνεννόηση με τους καπιταλιστές, σιωνιστές συντρόφους της Δύσης, είχαν μοιράσει τον Κόσμο και το ΚΚΕ θα ήταν πάντα γύρω στο 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ