Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΑΠΟ 1-1-2014 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 7ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...!!!

Δέν τήν έβαλαν βέβαια τυχαία τήν Λαγκάρντ νά πεί αυτά πού είπε...Άς μετρήσουμε καί εμείς λοιπόν γιά νά δούμε τί βγαίνει από τήν αποκάλυψη πού μάς έκανε...


2014+ 7 = 2021 
Τί θά γίνει μέσα σέ αυτά τά 7 χρόνια;
7 χρόνια θά κρατήσει ή βασιλεία τού Αντίχριστου...στά τρεισήμισι έτη   θά γίνει ένας μεγάλος πόλεμος...ό Αρμαγεδώνας ...καί θά ξεκινήσουνε τά άλλα τρεισήμισι έτη τής μεγάλης φρίκης γιά τούς ανθρώπους...
Δηλαδή ...2014 + 3, 1/ 2=2017 καί 6μήνες τού 2018= Ιούνιος 2018 ο μεγάλος πόλεμος...{διαβάστε ΕΔΩ}
Τι κάνει τώρα ο Εωσφόρος;  Αποκαλύπτει σε ηγετικά στελέχη, οι οποίοι εμπιστεύονται απόλυτα τον Εωσφόρο και που μέσα από σατανικές τελετές που γίνονται σε ορισμένα μέρη του κόσμου, από ηγετικά στελέχη που κυβερνούν τον κόσμο, προσέξτε το, που κυβερνούν τον κόσμο, και που για να γίνουν ηγέτες πρέπει να περάσουν μέσα από ειδική σατανιστική μύηση, που στην αρχή λέγεται μασονική στοά, αλλά δεν είναι τίποτα η μασονική στοά μπροστά σε αυτήν την μύηση που τελείται από ορισμένους στις μυστικές λέσχες του Εωσφόρου. Είναι οι μυστικές «εκκλησίες» του Εωσφόρου που κανείς δεν τις ξέρει, εκτός από λίγες ομάδες ανθρώπων, που ο Εωσφόρος έχει επιλέξει να κυβερνήσει. Σε αυτούς αποκαλύπτει ο Εωσφόρος ότι ο καιρός της παρουσίας του γιού του είναι πολύ κοντά! Είναι τόσο κοντά και θα κυβερνήσει επιτέλους μέσα από το γιό του ο ίδιος ο Εωσφόρος όλη την κτίση και όλη τη γη! Αποκαλύπτει τι πρέπει να γίνει, γιατί, όταν θα έλθει ο γιός του, πρέπει να είναι όλα έτοιμα για να τον υποδεχθούν.
Τι κάνει ο Εωσφόρος; Δίνει εντολές για την προετοιμασία του γιού του. Αυτό που σας λέω γίνεται, και εσείς και πολύς κόσμος, το αγνοείται! Μέσα από τις εμφανίσεις του Εωσφόρου στις σατανιστικές αυτές τελετές λέει σε ποια επίπεδα θα δουλέψουν οι δικοί του και τα επίπεδα αυτά είναι τρία. Είναι η οικονομία, η πολιτική και η Εκκλησία, τρία επίπεδα!
1ον. Οικονομία: Διατάζει στους δικούς του πρώτον, πως να παρθεί ο πλούτος των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο...μετά γιά νά μπορούν νά τούς παρέχουν τήν τροφή θά πούνε στόν κόσμο... «Πάρτε το χάραγμα, πάρτε το τσιπάκι, για να ξέρω σε ποιους θα δίνω, για να μην κάνω λάθος. Πάρτε το αυτό και τότε θα αρχίσω να σας δίνω».
2ον. Η πολιτική: Η δεύτερη προετοιμασία που θα κάνουν εκτός από την οικονομία, ξέρετε ποια θα είναι; Είναι η πολιτική. Θα δέσουν όλους τους πολιτικούς σε τέτοιο σημείο, που κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Ό,τι τους λένε θα το κάνουν και το βλέπετε ήδη. Αλλά πριν το κάνουν αυτό, θέλω να σας πω ότι τους πολιτικούς που θα ανεβάζουν στις κυβερνήσεις των κρατών, αυτοί πάλι θα τους ξαναρίχνουν. Τους πολιτικούς που θα ανεβάζουν ψηλά, αυτοί θα τους εκδιώκουν. Θα τους διατάξουν πρώτα να βγάλουν τέτοιους νόμους, που ο Εωσφόρος θα τους έχει δώσει εντολή,..
 3ον. Η Εκκλησία:Το τρίτο τους σχέδιο ξέρετε ποιο είναι; Η Εκκλησία. Η Εκκλησία όπως την ξέρουμε δεν θα υπάρχει. Ξέρετε γιατί; Διότι ο σατανάς ξέρει πολύ καλά ότι για να κυριαρχήσει, πρέπει να εισχωρήσει στην πίστη των ανθρώπων. 
Τα γεγονότα που θα συμβούν πριν την τελική εμφάνιση του Αντίχριστου
 Μέσα σε αυτήν την ανακατωσούρα τέσσερα μεγάλα κράτη θα δημιουργήσουν τον πανικό του ερχόμενου γενικευμένου πολέμου ...τόν Αρμαγεδώνα. Αυτά τα τέσσερα κράτη είναι: Το ένα είναι το Ισραήλ, το άλλο είναι το Ιράν, το τρίτο είναι η Αίγυπτος και το τέταρτο η Συρία. Προσέξτε το, πολύ βασικό: Ιράν, Ισραήλ, Αίγυπτος, Συρία. Αυτά τα τέσσερα κράτη θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα.
Και τότε από την ανατολή θα έρθει και θα εμφανισθεί ένα πρόσωπο τόσο δυνατό, τόσο έξυπνο, τόσο σατανικά σοφό, τόσο γοητευτικό, τόσο σε οικονομικό επίπεδο δυνατό, που θα τον βάλουν σαν διαπραγματευτή. Και σαν διαπραγματευτής αυτός θα καταφέρει να ισορροπήσει τις αντιδράσεις των κρατών και θα έλθει η πρώτη ειρήνη. Όταν θα γίνει αυτή η πρώτη ειρήνη, το Ισραήλ θα υποφέρει.
Σας είπα σε αυτήν την σύγκρουση τέσσερα κράτη θα παίξουν την βάση του ερχομού του Αντίχριστου: Η Συρία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και το Ιράν. Από εκεί θα εξαπλωθεί η αντίδραση και ο πόλεμος και στα υπόλοιπα κράτη και τότε θα γίνουν όλα. Και από το πουθενά θα έρθει ο Αντίχριστος, ο οποίος θα έχει όλα αυτά που σας είπα: Απόλυτα γοητευτικός, με πολύ χιούμορ, με πολύ δήθεν καλοσύνη. Και τότε αυτός θα καταφέρει να σταματήσει τον πόλεμο. Θα τον αποδεχθούν σαν πρίγκιπα της ειρήνης! Τα ΜΜΕ, όλα δηλαδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλοι οι ηγέτες των κρατών, τότε θα τον αποδεχθούν σαν κορυφαία προσωπικότητα και θα τον φωνάζουν σε όλα τα κράτη για ομιλίες, για να τον γνωρίσουν και να υποταχθούν σε αυτόν. Τότε θα τον προωθούν σιγά-σιγά για παγκόσμιο ηγέτη, γιατί χάρη σε αυτόν σταμάτησε ο πόλεμος. 
 Αυτό θα γίνει στα έσχατα, γιατί θα είναι τόσο ισχυρές οι δυνάμεις του σατανά, που μόνο μια μητρική αγκαλιά σαν του Θεού, μόνο μια πολύ πατρική αγάπη που θα σε κλείνει βαθιά μες την καρδιά Του, όταν εσύ Τον πιστεύεις, θα μπορεί να σε στηρίξει και να σε συγκρατήσει. Τότε θα γίνονται θαύματα. Τότε θα έχουμε τους μεγαλύτερους Αγίους! Άγγελοι θα είναι με ανθρωπόμορφη μορφή εδώ στη γη και θα συμπαρίστανται στους ανθρώπους και θα τους βοηθάνε. Άγιοι θα παίρνουν ανθρώπινη μορφή και θα μας βοηθάνε. Ο άνθρωπος θα ζει με πολύ ελάχιστο φαγητό και όμως θα επιβιώνει και αυτό που θα επικρατεί στα πιστά παιδιά του Θεού θα είναι η γαλήνη της καρδιάς, που δεν θα υπάρχει πουθενά αλλού.
Φ-Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ