Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» - του Ηλία Κασιδιάρη


«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» - του Ηλία Κασιδιάρη


Το παρόν άρθρο γράφεται σε πρώτο πρόσωπο, παρ’ όλο που δεν εκφράζει μόνο εμένα, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους.  
Θεωρώ ευτύχημα που θα μπορέσω τελικά να ψηφίσω και να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος, έστω και μέσα από την φυλακή. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τις μεθοδεύσεις τους σκόπευαν όχι μόνο να μην ψηφίζουμε, αλλά ακόμα και να μην αναπνέουμε την ημέρα των εκλογών. Τελικά απέτυχαν παταγωδώς... Για ποιους λόγους όμως ένας Έλληνας ψηφίζει Χρυσή Αυγή παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, το θάψιμο και την λάσπη των ΜΜΕ και την τρομοκρατία του κράτους και του παρακράτους; Στο κείμενο που ακολουθεί επιχειρούμε να ερμηνεύσουμε αυτό το «φοβερό» πολιτικό φαινόμενο που προκαλεί υστερία σε όλους αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Την πολεμούν κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ όλα τα διεφθαρμένα τσοντοκάναλα του Μπόμπολα (μέγκα), του Αλαφούζου (σκάι), του Κυριακού (αντ1), του Βαρδινογιάννη (σταρ), του Σαμαρά (νέριτ), του Κοντομηνά (άλφα) κ.ο.κ.
Την βρίζουν νυχθημερόν όλα τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του καθεστώτος (Πρετεντέρης, Προτοσάλτε, Βερύκιος, Σρόιτερ, Τσίμας, Καψής κλπ)
Δεν της δίνουν βήμα ούτε για ένα δευτερόλεπτο σε κανένα κανάλι, γιατί φοβούνται την φωνή της Αλήθειας που αφυπνίζει την κοιμισμένη συνείδηση των Ελλήνων.
συνέχεια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ