Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

XAKEΡΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Ο Διοικητής του Τάγματος της Ουκρανικής Εθνοφρουράς του Donbass (παραστρατιωτική οργάνωση των φιλοκυβερνητικών)
, ο περιβόητος τραμπούκος Συμεών Σεμετσένκο σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα. Συναυτουργοί του, ο βουλευτής , εραστής και συνήγορος υπεράσπισης της Ιουλίας Τιμοσένκο, Σεργκέι Σλαβένκο καθώς και η Ουκρανή γιατρός Όλγα Βέμπερ που είναι ο σύνδεσμος της ομάδας στη Γερμανία.
...Οι Ηakkers έσπασαν τους κωδικούς του λογαριασμού vk (ρωσικό fb) του δικηγόρου Σεργκέι Σλαβένκο καθώς υπήρχαν σχετικές πληροφορίες από το Φλεβάρη.
Εντόπισαν τις συνομιλίες των 3 εμπλεκομένων στην ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων. Αποκαλύπτονται οι κυνικές λεπτομέρειες της αποστολής, των παραγγελιών, των ενδεικτικών τιμών αλλά και της ποιότητας των ζωτικών οργάνων.
Καταγράφονται οδηγίες για το πως πρέπει να συλληθούν τα όργανα . Προτείνεται η αφαίρεσή τους από ζώντες τραυματίες, συλληφθέντες ή “εξαφανισθέντες” λόγω της μεγαλύτερης βιωσιμότητας του μοσχεύματος και της υψηλότερης ποιότητάς του. Χρησιμοποιείται ορολογία και λεξιλόγιο επιχειρηματικής δραστηριότητας και συναλλαγής.
Bέμπερ:
Εξακολουθείστε τον εφοδιασμό μας και εμείς θα συνεχίσουμε και τις πληρωμές και κάθε απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξόρυξη ….
Βέμπερ (15/04/14 όταν ξεκινούν οι επιχειρήσεις στο Ντονμπάς):
Η τελευταία παρτίδα ήταν πολύ καλή. Οι πελάτες έμειναν ευχαριστημένοι και έφεραν και καινούριους. Και αν κρίνω και από την επικαιρότητα των ειδήσεων, θα έχουμε και νέο εμπόρευμα…Κάνω λάθος; Ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση;
...
Βεμπέρ επανέρχεται:
-Ακούστε , για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα των ελαττωματικών προιόντων, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε όπως πριν. Να γίνεται η “αποσυρναμολόγηση” όσο είναι ακόμη ζωντανοί . Όσο απελπιστική και αν είναι η κατάσταση, εμείς μπορούμε να έχουμε μια καλή προσβασιμότητα. Γνωρίζω ότι αυτές οι συνθήκες για εσάς είναι χειρότερες αλλά…”
Ο Βλασένκο αντιδρά σε αυτόν τον όρο λόγω ρητής απαγόρευσης του επικεφαλή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών Βαλεντίνου Ναλιαβατσένκο.
«Αυτό είναι εκτός συζήτησης, μου το επεσήμανε ο Ναλιαβατσένκο στην τελευταία μας συνομιλία! Ύστερα, ο κίνδυνος διαρροής είναι ακόμα μεγαλύτερος διότι δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά στο τοπικό προσωπικό και δεν θέλω με τίποτα να τον ενημερώσουν.
... Βέμπερ:
17 από καρδιά, 5 από πνευμόνι, 15 από συκώτι, 30 από πάγκρεας, 50 από νεφρά .
Οι παραγγελίες αυξάνονται, έχεις αρκετούς ανθρώπους;
Θα δουλέψουμε με τους διαθέσιμους πόρους.
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
hak9
Τον Μάιο, η λαική πολιτοφυλακή του Σλαβιάνσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής περιπολίας στο λόφο Καρατσούν, εντόπισε περίπου 180 πτώματα με τομές στην κοιλιακή χώρα και τα κοιλιακά σπλάχνα έκθετα .
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ