Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

AΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ


Ο Κύπριος επιχειρηματίας προς βουλευτές ΑΚΕΛ: "Σας έφταιξε η σημαία αρρωστημένα κουμμούνια που καταστρέψατε τον τόπο". Η τεραστίων διαστάσεων ελληνική σημαία με την οποία έντυσε το κλαμπ SABAI στη Λευκωσία, γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας έγινε αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη.... (αδελφού του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη) και των δημοσιογράφων βουλευτίνας και ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου και  Τάκη Χατζηγεωργίου.

Ο "καυγάς" έγινε με αναρτήσεις τους στο Facebook.
Οι δύο πολιτικοί του ΑΚΕΛ χαρακτήρισαν υπερβολή την κίνηση του κ. Τορναρίτη με τον κ. Χατζηγεωργίου να δημοσιοποιεί και μια συζήτηση που είχαν στο αεροπλάνο σε πτήση από την Αθήνα στη Λάρνακα.
H κυρία Χαραλαμπίδου απάντησε λέγοντας:
 Ο Χριστόφορος Τορναρίτης αντέδρασε λέγοντας: "Σας έφταιξε η σημαία αρρωστημένα κουμμούνια που καταστρέψατε τον τόπο τα τελευταία 5 χρόνια...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ