Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Από το 2011 ο Βενιζέλος είχε «περάσει» νόμο για την κατάργηση της ΕΡΤ!

Ο κ. Βενιζέλος έχει σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης πριν δύο χρόνια όμως έλεγε «ναι» στην διακοπή της λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης ....
Μπορεί τώρα να έχει σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης ο κ. Βενιζέλος ενάντιο στην διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ, όμως το 2011 ο ίδιος είχε υπογράψει νόμο για την κατάργηση φορέων μεταξύ των οποίων και η δημόσια τηλεόραση.
 Το συγκεκριμένο άρθρο όπως αναφέρει το newpost.gr εκχωρούσε στον υπουργό Οικονομικών (στον ίδιο δηλαδή) και στον συναρμόδιο υπουργό το δικαίωμα με μια απλή υπογραφή να καταργεί έναν δημόσιο Οργανισμό όπως η ΕΡΤ. Ακριβώς όπως έγινε και σήμερα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου γεγονός που ο κ. Βενιζέλος καταδικάζει εντόνως θέτοντας σε κίνδυνο την κυβερνητική συνοχή.
 Συγκεκριμένα με το νόμο 4002 από τις 22 Αυγούστου 2011 προβλέπεται πως με «κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση εποπτεύοντος Υπουργού [...] η «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)» [...] να καταργούνται, να συγχωνεύονται ή να διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών ή με απορρόφηση και σύσταση νέων εταιρειών ή/και να αποσπώνται από αυτά περιουσιακά στοιχεία ή επιχειρηματικές μονάδες ως κλάδος ή τμήμα και να εισφέρονται σε άλλη ανώνυμη εταιρεία ή/και να μεταφέρεται και να ανατίθεται η ασκούμενη δραστηριότητα ή ο επιδιωκόμενος σκοπός σε άλλο νομικό πρόσωπο. »
 
Για την ιστορία το νόμο για κατάργηση της ΕΡΤ είχαν συνυπογράψει οι κ. Χρυσοχοϊδης, Ρέππας, Κουτρουμάνης, Σκανδαλίδης, Καστανίδης, Μπεγλίτης,Ραγκούσης, Γερουλάνος, Λοβέρδος και η η Άννα Διαμαντοπούλου.

parapolitika.gr 
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ