Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;!!!!

 ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ
Για τις πολιτικές συνέπειες όταν αυτά τα άτομα καταλαμβάνουν την εξουσία, όπως ακριβώς συμβαίνει ΜΑΖΙΚΑ στην εποχή μας και δεν νομίζω αυτό να το έχεις τονίσει αρκετά στο μπλογκ σου (αν δεις μερικά ξένα συνωμοσιολογικά sites η μαζική παρουσία ψυχοπαθών στην εξουσία είναι για πολλούς ο πυρήνας του προβλήματος, "the crux of the matter", όλα από εκεί ξεκινούν), υπάρχει μία πολύ καλή μελέτη στο βιβλίο:

"Political Ponerology (A Science on the Nature of Evil Adjusted for Political Purposes)"

Με πρόχειρη μετάφραση μπορεί να νομίσει κανείς ότι αναφέρεται σε κάτι ήπιο και αντίστοιχο με την πονηριά στην καθομιλουμένη, πως λέμε η πονηρή αλεπού. Καμία σχέση. Στα αρχαία Ελληνικά πονηρός σημαίνει πολύ κακός. Πολιτική πονηρολογία είναι η επιστημονική μελέτη του κακού στις κοινωνίες. Το βιβλίο το έγραψε ένας ψυχίατρος που ζούσε στην Πολωνία επί κομμουνισμού:

Κάποια στιγμή ως πρόσφατος απόφοιτος πήγε σε μια βιβλιοθήκη και ζήτησε βιβλία σχετικά με την ψυχοπάθεια. Όλα τα βιβλία περί ψυχοπάθειας είχαν εξαφανιστεί. Και σε άλλες βιβλιοθήκες. Ποιος είχε το λόγο και τη δυνατότητα να τα εξαφανίσει από όλες τις βιβλιοθήκες;

Αργότερα είχε την ευκαιρία σε κάποιο ρόλο στα ορυχεία να πάρει συνεντεύξεις από πολλούς εργάτες. Εκεί κατέληξε ότι οι ψυχοπαθείς είναι 6% του πληθυσμού στην Πολωνία.

Οι λιγότερο έξυπνοι καταλήγουν στην φυλακές, οι πιο έξυπνοι καταλήγουν σε θέσεις εξουσίας.

Μεταξύ των εργατών στα ορυχεία, μάντεψε ποιοι ήταν οι ψυχοπαθείς που εντόπισε. Όλοι οι συνδικαλιστές.

Αυτά τα έγραψα στο μπλογκ στο Χατζάρα. Και τι κατάλαβε ένα από τα παλικάρια, τυπικό δείγμα των αναγνωστών του Χατζάρα; Ότι οι αριστεροί είναι τρελλοί.

Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους. Τραγικό. Εδώ έχουμε κάτι πολύ-πολύ μεγαλύτερο, πολύ-πολύ αρχαιότερο, πολύ-πολύ πιο απανταχού παρόν. Οι πολιτισμοί κάνουν κύκλους για διάφορους λόγους, ένας είναι η μετακίνηση των ανθρωποειδών αυτών προς τις πόλεις και τα κέντρα εξουσίας, όταν μία περιοχή αναπτύσσεται από την εργατικότητα και οργάνωση νορμάλ ανθρώπων με υγιείς ηγέτες. Στο τέλος καταστρέφουν τα πάντα και σαν τις ακρίδες φεύγουν για άλλες περιοχές.

Θυμίζει εβραίους αυτό; Στο Ισραήλ οι ψυχοπαθείς ανέρχονται στο 40% του πληθυσμού. Αν και οι περισσότεροι από αυτούς πρέπει να είναι functional psychopaths, που σημαίνει ότι δεν γεννιούνται έτσι αλλά γίνονται υπό την επιρροή των essential psychopaths που γεννιούνται έτσι και δεν αλλάζουν με τίποτα. Έχουν βρεθεί και τα γονίδια που αυξάνουν τις πιθανότητες να γίνει κάποιος ψυχοπαθής. Επίσης και οι μαγνητικές τομογραφίες του εγκεφάλου έχουν διαφορές, όπως ανακάλυψε ένας νευροχειρούργος σε βαρυποινίτες στη φυλακή.

Στις ΗΠΑ επίκειται σχεδιασμένη οικονομική κατάρρευση, στρατιωτικός νόμος, εξολόθρευση αντιφρονούντων, και για αυτό υπάρχουν ήδη και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως της FEMA με εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα. Μάλιστα μερικοί αναρωτιούνται αν η διαδικασία άρχισε σήμερα! Με την απότομη πτώση των χρηματιστηρίων σήμερα.

Από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ