Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Εβραϊκές οργανώσεις καί Αριστερά υπέρ τού ελέγχου τών όπλων γιατί είναι κουλτούρα συντριπτικά λευκή καί πολύ αρσενική...!!!!

ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΝ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΤ' ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΝ) ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟΝ, ΩΣ ΟΡΘΩΣ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ "…the right of the people to keep and bear arms shall not be infringed".
=ΑΥΤΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕΤΟ ΞΙΦΟΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ (ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΞΙΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ) ΟΜΩΣ ΕΞΟΧΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΝ! Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΝ ή ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ: Εκεί οι ληστείες τραπέζης είναι μηδέν διότι ο ληστής γνωρίζει ότι η τράπεζα μεν δεν θα αμυνθή όμως κάποιος θυμοειδής πολίτης θα του "την ανάψει") ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ concealed carry ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΙΔΩ, ΤΟ ΚΡΥΒΩ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΝ! 
=ΘΕΩΡΩ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΝ ΤΟΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΕΧΘΕΝ:
“Disarm the people- that is the best and most effective way to enslave them.”
― James Madison
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ:

Παναγιώτης Μαρίνης

Εβραϊκές οργανώσεις υπερηφανεύονται για τις θέσεις τους υπέρ του ελέγχου των όπλων γιατί η κουλτούρα των όπλων είναι συντριπτικά λευκή και πολύ αρσενική...
Οι εβραϊκές οργανώσεις δεν είναι ενάντια στα όπλα όταν βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και άλλων αρχών....
 Η παράλογη εμμονή της Αριστεράς {και τών εβραϊκών οργανώσεων} γιά τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ