Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ ...!!!!!

1 : Εντγκαρ Κευσι : Ο 44ος Προεδρος θα ειναι και μαυρος, ΚΑΙ ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ( ΚΑΙ θα πατησει το κουμπι του πυρινικου πολεμου). Αρα 45ος ΔΕΝ θα υπαρξει, αρα ο κυριος Τραμπ για καποιο λογο που δεν ξερουμε ακομα ΔΕΝ ΘΑ ΩΡΚΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. Μπορει π.χ. να επιβαλουν στις ΗΠΑ στρατιωτικο νομο, επειδη π.χ. εγινε καταστροφη απο το Yellowstone !!! Να μην σε τρομαξω, αλλα ο Εντγκαρ Κευσι ειχε πει ΕΠΙΣΗΣ οτι θα αναδυθει η καταποντισμενη Ατλαντιδα, απο τη μερια του Μπιμινι, και αντιστοιχα θα καταποντιστουν αλλα μερη της γης… Το ποια μπορει να ειναι αυτα, τα «αλλα μερη της γης» καταλαβαινεις !!!
 2 : Αγιος Πορφυριος ειπε το 1985 : Με Μαυρο προεδρο θα γινει η τεραστια καταστροφη των ΗΠΑ, (μαλλον απο τα σουπερ-ηφαιστεια Yellowstone & New Madrid.)
 3 : Γεροντας Εφραιμ Αριζονας : Για βαλε στο χαρτη των ΗΠΑ τα 19 Μοναστηρια του, και τα επικεντρα των Yellowstone & New Madrid, και δες οτι απεχουν τη μεγαλυτερη δυνατη αποσταση ! Τυχαιο ?
 4 : Νοστραδαμος : Μεγαλη και συντομη καταστροφη, (στις ΗΠΑ) τα νερα (μαλλον του ωκεανου) θα φτασουν στην Ολυμπιακη Φλογα (απο το ηφαιστειο Yellowstone στο Λος Αντζελες & απο το ηφαιστειο New Madrid στην Ατλαντα) 
5 : Αυγουστινος Καντιωτης : Σε λιγα λεπτα θα καταποντιστουν οι ΗΠΑ απο τα νερα του ωκεανου, που θα εισρευσουν, και θα ειναι και η ΠΡΩΤΗ ηπειρος που θα καταστραφη. (αρα… ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ !!!)
 6 : Αγιος Παισιος : Οι ΗΠΑ θα παει πληγομενη (απο την γιγαντια καταστροφη) στα Γεγονοτα… Υπερδυναμη θα ειναι η Ρωσια, και ΜΕΤΑ θα γινουν τα Γεγονοτα… Μετα την καταστροφη των ΗΠΑ θα συνεναισουν οι Ευρωπαιοι με τους Ρωσους να παρη η Ελλαδα την Κωσταντινουπολη.
 7 : Γεροντας Βασιλειος Καυσοκαλυβιτης το ετος 2014 : «Ο Μαυρος θα τους μαυρισει» αρα, με τον Μαυρο προεδρο θα υποστουν τα δεινα οι ΗΠΑ, αρα, αυτα ΕΙΤΕ θα γινουν πριν τις 20/1/2017 εαν θα μπορεσει να ωρκιστει ο Τραμπ, ειτε ΔΕΝ θα ωρκιστει ο Τραμπ, που αυτο ειναι και το πιθανοτερο, και θα συνεχισει για καποιο λογο που δεν ξερουμε ακομα, ο Μαυρος Ομπαμα…. Και στις δυο περιπτωσεις, κλαφτους… 
8 : Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος : Μιλησε για «Γενικο Πολεμο» αρα 3ος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει, δεν εχει «αν», θα γινει θες δεν θες, για να γινει μεσω αυτου αυτο που ειπε ο Αγιος Παισιος : «Πρωτα θα γινει ενα ξεκαθαρισμα»….
 9 : Παπα-Γιαννης Καλαιδης : Και αυτος μιλησε για τεραστια καταστροφη στις ΗΠΑ. 
10 : Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος : Το 90 % των κατοικων των ΗΠΑ θα πεθανει ! Και πως μπορει να γινει αυτο αραγε ? 
11: Η τυφλή προφήτησσα Γιαγιά Βάνγκα: Ο Ομπάμα θά είναι ο τελευταίος πρόεδρος τών ΗΠΑ.
από σχολιαστή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ