Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ἡ ἰσότης τῶν ἀνίσων…«Δεν υπάρχει κάτι πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων». Αριστοτέλης...


Ἡ ἰσότης τῶν ἀνίσων...
«Δεν υπάρχει κάτι πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων».  Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ.
Ο παρανοϊκός προοδευτισμός του Political Correctness (πολιτική ορθότητα). Ένας ψυχο-συναισθηματικός ολοκληρωτισμός που επιβάλλεται στις νεοταξικές οχλομάζες προκειμένου να ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ σε τρικυμία εν κρανίω απο μια ισοπεδωτική «ισότητα» που κοχλάζει στον πλουραλισμό της βλακείας.
Κάθε εξαίρεση σημαίνει περιθωριοποίηση και κοινωνικό αποκλεισμό…
Σύμφωνα λοιπόν με τη «λογική» της πολιτικής ορθότητας: Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ μεταξύ των μαζών, άραγε πρέπει ν’αφανισθεί απ’αυτές και να περιέλθει στα χέρια των ολίγων και ισχυρών.
Μην το αγνοείς… έτσι ΔΕΝ θα σταματήσει !
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ποτέ πως, μόνον τα Έθνη παράγουν πολιτισμό, στις πολυφυλετικές-πολυπολιτισμικές οχλομάζες ως «πολιτισμός» ορίζεται αυτό που επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εκεί που τα… «πράγματα», θα είναι ο σύγχρονος μαζάνθρωπος.

...Συνέχεια ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
    Νεοταξική Πολιτική Ορθότητα του κ@λου, εισαγώμενη ΚΑΙ στην Ελλάδα πλέον με ιντιμέντια-ανταρσυες-συριζαιους πράκτορες του Σόρος και της Χ.Κλίντον.
    Όλα αυτά, το μόνο που μου υπενθυμίζουν είναι να μην ξεχνάω να ακονίζω το μαχαίρι μου, γιατί για εκεί το πάνε, να πέσουν και κεφάλια μεταξύ μας. Ειδικά την νεολαία όλη σχεδόν τηνέχουν ''κάψει'' τελείως. Για να καταλάβει τί λάθος έκανε και πως την είχαν κοιμήσει πρέπει να ζήσουμε το ανείπωτο το οποίο έρχεται με μαθηματική ακρίβεια. Ποιο είναι αυτό;...Να βλέπουν την πείνα γύρω τους να έχει δημιουργήσει έναν άλλο πλανήτη. Να βλέπουν τους αγαπημένους παππούδες τους και τις γιαγιάδες τους να ''φεύγουν'' από έλλειψη φαρμάκων και να νιώθουν ανήμπορα να κάνουν κάτι για να το σταματήσουν όταν και τα ίδια σαν αγρίμια θα προσπαθούν να επιβιώσουν.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑΜΑΤΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ. Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ''ΚΑΜΜΕΝΗ'' ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 17. ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΕΥΔΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΩΝ/ΨΕΥΔΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΔΗΛ. ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ Η ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ).

    http://www.pronews.gr/portal/20160617/ellada/elliniki-politiki/2/oi-protaseis-tis-kyvernisis-gia-ton-eklogiko-nomo-olokliri-i

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ....ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΥΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ