Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Απορούσα διατί έβαλαν στα σχολεία το μάθημα της Βιολογίας ...Επιτέλους κατάλαβα!!!!

Ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 
Απορούσα διατί έβαλαν στα σχολεία το μάθημα της Βιολογίας το οποίον έφθασε να γίνη πρωτεύον ενώ δεν έχει καμμίαν σχέσιν με την βασικήν παιδείαν!
Επιτέλους κατάλαβα!
Διδάσκουν τους μαθητάς ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα είδη και τύποι και φυλές κι ότι όλοι άνθρωποι είμεθα (τί να σημαίνει άραγε η απλοΪκή-γελοία φράσις "όλοι άνθρωποι είμεθα") και ότι ανά τους αιώνας όλοι οι λαοί εμίγισαν κι ήμαστε όλοι μπάσταρδοι (απορία: αφού μας λέγουν ότι δεν υπάρχουν είδη-φυλές κλπ τί εμίγη; τί μπαστάρδεψε;)!
Όλα αυτά φυσικά είναι χονδροειδή και ανήθικα ψέμματα που λέγονται από αισχρούς και αριστερούς δασκάλους γιά να καταλήξουν, όπως και καταλήγουν τα παιδιά, στο ηθικόν επιμύθιον:
"Αφου όλοι είμεθα μπάσταρδοι διόλου δεν ενοχλεί να στρογγυλοκαθήση στην Ελλάδα ο Μαγκρεμπίνος και ο Νεγρίδης και όποιος άλλος βούλεται!"
Ας ειπούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Αυτή η αισχρή προπαγάνδα έχει έναν και μόνον σκοπόν: Να αφανίση οριστικά και βιολογικά πιά τον Ελληνισμόν! Οι άνθρωποι αυτοί είναι ένοχοι Εσχάτης προδοσίας!

 Παναγιώτης Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ