Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΑΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

stournaraseam
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Το… τιμημένο κουκουέ, δεν αφήνει επέτειο να πέσει κάτω, χωρίς να κάνει έστω και μια συγκέντρωση. Έτσι, χθες η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (εαμοβούλγαροι!) πραγματοποίησαν εκδήλωση στη Δυτική Φθιώτιδα, με αφορμή την επέτειο της έναρξης του συμμοριακού «αγώνα» στην περιοχή.
Μόνο που υπήρξε μια σημαντικότατη παράλειψη, καθώς απουσίαζαν οι… πρωτοπόροι της εποχής εκείνης. Βέβαια, η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν βρίσκεται εν ζωή, αλλά θα μπορούσαν να εκπροσωπηθούν από τους απογόνους τους.
Αλγεινή εντύπωση, λοιπόν, προκάλεσε το γεγονός ότι στην όλη παράσταση δεν ήταν παρών ο τότε Γενικός Γραμματέας Φθιώτιδας του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ή ο απόγονός του. Επειδή δε οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ποιος ήταν ο αρχιεαμίτης της Φθιώτιδας, σας πληροφορούμε ότι ήταν ο πατέρας του πρώην κνίτη και σημερινού αρχιτραπεζίτη, συντρόφου Στουρνάρα!
(ΥΓ): Στ’ άρματα, στ’ άρματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ