Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


ΥΠΝΟΣ
Υ= Κύπελον ,δοχείον, σώμα......υ= τό δοχείο συσσώρευσης ...υγρών, ύδατος....
Π= Πύλη, Πνοή, Πνεύμα,...Πύλη  πέρασμα πνοής, πνεύματος...
Ν=Ναίω, Νοώ....Ναίω {κατοικώ, διαμένω} καί νοώ , κατανοώ , νούς.
Ο=Οπή, Οίκος (Χώρος),
Σ=Στίζω {σημαδεύω..τό σημαίνον}
Τό σώμα {δοχείον}γίνεται ή πύλη - πέρασμα , εισόδου {καί εξόδου} πνοής , πνεύματος, ενέργειας , όπου κατοικεί καί νοεί τόν χώρο - κόσμο  καί τό σημαδεύει ή σημαίνει ή λέξη ΥΠΝΟΣ...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Hermes_e_Sarpedon.jpg
Ο Θάνατος και ο Ύπνος μεταφέρουν το νεκρό κορμί του Σαρπηδόνα.
Στην ελληνική μυθολογία ο Ύπνος ήταν θεός ή δαίμονας, που αποτελούσε την προσωποποίηση του ύπνου. Σύμφωνα με τον Ησίοδο στη Θεογονία ο Ύπνος και ο δίδυμος αδελφός του, ο Θάνατος, ήταν «δεινοί Θεοί» που κατοικούσαν στον Τάρταρο, παιδιά της Νύχτας και του Ερέβους.

Άν καί αδέλφια ό Ύπνος καί ό Θάνατος , έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Ό Ύπνος βοηθάει νά μεταφερθεί  στό Υλικό σώμα, ενέργεια μέσω τού Αιθερικού σώματος ....έχουμε ανάγκη τόν ύπνο γιά νά παίρνει τό σώμα μας τήν απαραίτητη ενέργεια πού μόνο μέσω τού αιθερικού λαμβάνουμε.
Ό Θάνατος αντίθετα σταματά αυτήν τήν ενέργεια καί παίρνει μαζύ του  νεκρώνοντας τό υλικό μας σώμα .

 Το φυσικό σώμα, είναι το μέσο με το οποίο εκφράζεται το πνεύμα.
Είναι εφήμερη η ύπαρξη του. Από την στιγμή που γεννιέται, αρχίζει να πεθαίνει...
Το αιθερικό σώμα, είναι η χρονική εικόνα ενός όντος. Η εικόνα της ουσίας του.Είναι η γέφυρα μεταξύ του φυσικού και του αστρικού σώματος.Τα αισθητήρια όργανα του αιθερικού σώματος, είναι τα τσάκρας. Και μέσω αυτών, εισπνέει το φυσικό σώμα ενέργεια. ...Τα αιθερικά σώματα λοιπόν , είναι μόνον τα πνευματικά πρότυπα…

Φ-Ε
Διαβάζουμε ΕΔΩ  
 Τό Ελληνικό Αιθερικό σώμα συνδέεται μέ τό Ιχώρ;
Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν βιοενέργεια, ροή, θερμότητα, βιομαγνητισμός, βιοηλεκτρισμός.Ολα αυτά ανήκουν σε δύο ενεργειακά σώματα, ή ενεργειακά πλάσματα. Το βιοενεργειακό σώμα και το αιθερικό σώμα.
Το βιοενεργειακό σώμα ή βιόπλασμα, ανήκει στη βιοενέργεια του σώματος του ανθρώπινου οργανισμού και παράγεται απο τη κυκλοφορία του αίματος, από τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ηλεκτρολύτες, ενώ
το αιθερικό σώμα ή Ιχώρ ή αιθερόπλασμα, ανήκει στον νού, στη νόηση, στη διόραση, στη,ενόραση, στις χαρισματικές δυνατότητες, στις κωδικοποιημένες μαθηματικές έννοιες. Ανήκει στα νοήματα, στις διακουστικές συχνότητες, στην Υπεραισθητική Ανίληψη, στους βιοπυρήνες, στα υπερσωματίδια, στις υπερπυκνότητες.
Το αιθερόπλασμα ή Ιχώρ, υπάρχει μόνο στους Ελληνες. Στούς Ελληνες πού βρίσκονται στο εξωτερικό υπάρχει σε αδράνεια, αλλά στους Ελληνες που ζούν στην Ελλαδα, ειναι πάντα ενεργοποιημένο, γιατί η Ελλάδα στην ατμοσφαιρά της περιέχει ένα ειδικό μαγνητικό πεδίο τον αιθέρα, που δεν ανιχνεύεται  ούτε απο όργανα, ούτε απο τεχνολογικά μεσά, γι αυτο δεν πρόκειται να χαθούμε ως λαός. Το αιθερόπλασμα ή αιθερικό σώμα ή ιχώρ δημοιύργησε την Ελληνικη γλώσσα και την έχει εξελίξει. Η αρχέγονη Ελληνική γλώσσα πέρα απο τα 24 γράμματα, περιλαμβάνει και άλλα 8 γράμματα. και αυτά είναι: το σαμπι, δισιγμα, σχω, σαν, κοππα, στ, διγαμμα, στιγμα.
Και άλλες γλώσσες είναι αρχέγονες, όπως π.χ. η Κιζενική , αλλά μόνο η Ελληνική γλώσσα περιέχει μαθηματικούς κώδικες γι αυτό την καθιστά σε παγκόσμιο επίπεδο ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Γι αυτό στο μέλλον οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, θα αναγνωρίζουν μόνο την Ελληνική γλώσσα.
Ισως ενοχλώ κάποιους, αλλά χρειάζεται και αυτό. Αν ενοχλούνται, θα ήθελα να τους ρωτήσω πως θα ονομάζονταν οι Ευρωπαίοι, αν οι Ελληνες δεν βάφτιζαν τον χώρο τους ΕΥΡΩΠΗ.

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ  Ο ΙΧΩΡ
Κατά την Ελληνική Μυθολογία ο Ιχώρ (Ιχώρος)  , είναι το αιθέριο χρυσό υγρό  που είναι το αίμα των θεών  αλλά και των αθανάτων. Στην αρχαία ελληνική γραμματεία αναφέρεται από τον Πλάτωνα στον Τίμαιο  και σε πολλούς ασθενείς του Ιπποκράτη  Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων, δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ. θεωρείται ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές,κατά τις επιθέσεις εναντίον θεών γνωστών ημίθεων και ήρώων , σε περίπτωση τραυματισμού των τελευταίων, απελευθερωνόταν Ιχώρ.

{Λένε πώς τό χρώμα τού Αιθερικού σώματος  είναι ασημένιο....αυτό λοιπόν πού περιέχει ιχώρ είναι χρυσό...γιά τόν λόγο αυτόν τά φωτοστέφανα τών αγίων είναι χρυσά...}

Φ-Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ