Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ἐπαγγελματίες …«αὐθόρμητοι» πράκτορες βανδαλίζουν …«αὐθορμήτως»!!!...Τι …«σύμπτωση» κι αυτή; Οι πιο αδίστακτοι, οι πιο έμπειροι κι αποτελεσματικοί ακτιβιστές συμβαίνει να ταυτίζονται πάντα με τις επιθυμίες των επικυριάρχων....

Ἐπαγγελματίες ...«αὐθόρμητοι» πράκτορες βανδαλίζουν ...«αὐθορμήτως»!!!2Ζητούσαν οι Δυτικοί την παραίτηση Καραμανλή και καιγόταν η Αθήνα από …«αυθορμήτους» μισθοφόρους και πράκτορες.
Ζητούν οι Δυτικοί την παραίτηση Γκρούεφσκι και οι βανδαλισμοί στα Σκόπια πραγματοποιούνται από …«αυθορμήτους» πράκτορες.

Τι …«σύμπτωση» κι αυτή; Οι πιο αδίστακτοι, οι πιο έμπειροι κι αποτελεσματικοί ακτιβιστές  συμβαίνει να ταυτίζονται πάντα με τις επιθυμίες των επικυριάρχων.
Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να συντονισθούμε ούτε για να πάμε στην καφετερία. Οι επαγγελματίες όμως έχουν πάντα τον χρόνο, την ενέργεια, τον εξοπλισμό, την πληροφόρηση, την προβολή από τα ΜΜΕ και την νομική κάλυψη σε περίπτωση τυχαίας συλλήψεως. Κι αυτή η «αφοσίωση» στην υπηρεσία των επικυρίαρχων … πληρώνεται καλά μέσω των γνωστών ΜΚΟ...
Σίγμα
...συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ