Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο "ΜΑΥΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ" ...ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΤΟ "ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΙΟ...

Ή προσωπική εμπειρία μου ήταν στό Ναύπλιον...



                          ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΑΥΡΟ ΨΕΚΑΣΜΟ"

Έχετε δει το νέο ψεκασμό; θα είναι μαύρος και μάλλον γίνεται από εικονικά αεροσκάφη

Φαίνεται ότι η νέα τάξη δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την Ατζέντα 21 και βιάζεται…. τα πειράματα τους δεν μπόρεσαν ακόμα να μας ξαποστείλουν… και για αυτό ξεκίνησαν νέα πειράματά εναντίον μας….
Μάλλον το Ντι Εν Ει μας δεν αλλάζει κατά τον βαθμό που έλπιζαν να το αλλάξουν και εφαρμόζουν νέες τακτκές. Επειδή προσωπικά έχω δει τους νέους ψεκασμούς που είναι μαύροι, τώρα βρήκα και αυτό το βίντεο με την απόδειξη του και σας το παρουσιάζουμε….
Εκτός των μαύρων ψεκασμών παρατηρούμε και έναν ίσκιο που το ακολουθεί πιστά το αεροπλάνο που μπορεί να είναι μια εικονική προβολή από το Μπλου Μπιμ… όπως ήταν και τα αεροπλάνα που έπεσαν πάνω στους Δύδιμους Πύργους στις 911....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ