Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

...ΕΔΩ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΠΙΑ...

Μπαϊράκι τούρκικο. Τέλος τα ονόματα 

των ελληνικών νησιών. Θα έχουν μόνο 

αριθμό...

prison30042

Mετά την συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, όπου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις επίσημες δηλώσεις του έθεσε θέμα «γκρίζων ζωνών», η Τουρκία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Καθημερινής, κατέθεσε 17σελίδο κείμενο στη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων :
- αμφισβητεί τον εθνικό εναέριο χώρο των δέκα μιλίων
- ζητεί να μην κατατίθενται σχέδια πτήσης στο FIR Αθήνας
- επαναφέρει τους ισχυρισμούς της ότι τα Δωδεκάνησα είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη ζητώντας από τα πλοία του ΝΑΤΟ να μην ελλιμενίζονται στα νησιά αυτά
- απαιτεί να μην γίνεται λόγος για εναέριο χώρο του Αιγαίου αλλά «εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ»
- απαιτεί ακόμα και να μην ονοματίζονται ελληνικά νησιά αλλά να χρησιμοποιούνται γράμματα ή αριθμοί επανερχόμενη στο θέμα 16 μικρών νησιών που υποστηρίζουν ότι δεν ανήκουν στην Ελλάδα όπως τα Ίμια.
Οι παράλογες απαιτήσεις της Τουρκίας δεν σταματούν στοχεύοντας ν΄ αποκομίσει οφέλη εκμεταλλευόμενη την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για το προσφυγικό.

 prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ