Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ἡ Γενοκτονία τῶν Λαῶν τῆς Εὐρώπης...Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!...καί γιά νά γίνει αύτό ... "Αν η δύναμη της δημοκρατικής θέλησης δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί η Δημοκρατία να καταφύγει σε ακόμα πιο βίαιες μεθόδους».

«Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή»!...Σχέδιο Coudenhove – Kalergi...ΕΔΩ


Ξυδάκης...«μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από μετανάστες που θα θελήσουν να ενσωματωθούν στη χώρα μας» 

 Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

  Από ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί* στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ)...Το απόσπασμα της εξαιρετικά απειλητικής ομιλίας του Σαρκοζί επικεντρώνεται στην υποχρέωση της Γαλλίας να γίνει μια «μικτή» ... Ο Σαρκοζί χρησιμοποιεί τη λέξη, ή μια μορφή της, τουλάχιστον 7 φορές στα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο. Είτε αναφέρεται στην ανάμειξη του αίματος ή απλώς στην καταστροφή της γαλλικής κουλτούρας, φέρνοντας εχθρικούς – προς την κουλτούρα της Γαλλίας – αλλοδαπούς, είναι αδύνατο να αποφευχθεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός λέει στο γαλλικό λαό, με ξεκάθαρο απειλητικό τρόπο, ότι πρέπει να αναμειχθούν οπωσδήποτε...Προσέξτε ότι στην παραπάνω πρόταση μιλά για φυλετική ανάμειξη του ΑΙΜΑΤΟΣ των συμπατριωτών του με αλλοδαπούς (και ξέρουμε ότι μιλώντας για αλλοδαπούς, αυτοί δεν είναι οι Σουηδοί ή οι Ιταλοί…)....



 Το ανατριχιαστικό είναι ό τι ο Σαρκοζί απειλεί τους Γάλλους:«Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα: Αν η δύναμη της δημοκρατικής θέλησης δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί η Δημοκρατία να καταφύγει σε ακόμα πιο βίαιες μεθόδους».
«Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η διαφορετικότητα στη βάση της χώρας θα πρέπει να αντανακλάται με την ποικιλομορφία στην κεφαλή της χώρας».
«Δεν είναι μια επιλογή. Είναι μια υποχρέωση. Είναι επιτακτική ανάγκη. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ρισκάροντας  να βρεθούμε αντιμέτωποι με σημαντικά προβλήματα».
«Θα πρέπει να αλλάξουμε και γι’ αυτό θα αλλάξουμε».
Ο γαλλικός λαός σίγουρα δεν είχε εκλέξει τον Σαρκοζί για να αλλάξει το DNA της χώρας.
...Προσέξτε στο βίντεο το πόσο διαφορετικά μιλάει ο Σαρκοζί για τους Άραβες. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει σχεδίου, οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να πολυπολιτισθούν με το ζόρι και να αναμειχθούν, χάνοντας εντελώς την ταυτότητα τους, ενώ από την άλλη οι Άραβες πρέπει να την διατηρήσουν την ταυτότητά τους, αλλιώς υπάρχει η «απειλή της βίας». «Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από μία πληγωμένη ταυτότητα», λέει με «πόνο» στο βίντεο ο Σαρκοζί. Όταν ο αλλοδαπός ζητάει να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «δικαιολογημένος» και «πληγωμένος». Όταν ο γηγενής Ευρωπαίος ζητά να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «ρατσιστής» και ως εκ τούτου οι ίδιοι αυτοί «πονόψυχοι» βγάζουν λογίδρια και διοργανώνουν συνέδρια για την άνοδο του «ρατσισμού και του φασισμού» στην Ευρώπη.

από



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ