Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΣΙΠΡΑ ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...!!!!!

Τον Ιανουάριο του 2014, μάθαμε ότι οι σατανιστές αποκάλυψαν ένα   άγαλμα τουΕωσφόρου στο Καπιτώλιο της Οκλαχόμα {θα τοποθετηθεί δίπλα στο μνημείο των Δέκα Εντολών, στο μπροστινό προαύλιο του πολιτειακού Καπιτωλίου}.. Το Ιούλιο του 2015 πληροφορηθήκαμε ότι στο Ντιτρόιτ εγκαινιάστηκε άγαλμα ύψους 9 μέτρων του Μπαθομέτ.Ο σατανικός ναός επίσης κοίταζε   προς τοΑρκάνσας για να κάνουν σήμερα τα αποκαλυπτήρια στο άγαλμα του «θηρίου».Μπορούμε επίσης να δούμε παρακάτω ότι ένα άγαλμα του Anubis εγκαταστάθηκε σε  δρόμο στη Νέα Υόρκη,  δείχνει,  από το άγαλμα της ελευθερίας,στην ιστορία που ονομάζεται «Anubis και ο θάνατος της Αμερικής».
Ο Anubis ήταν ο Αιγύπτιος Θεός των νεκρών και η μετά θάνατον ζωή, πριν αντικατασταθεί από τον Όσιρις ως «Θεό του κάτω κόσμου».Στις 23 Σεπτεμβρίου επισκέπτεται την Αμερική και τον Πρόεδρο Ομπάμα,ο Πάπας Φραγκίσκος και πολλοί νιώθουν ότι ξεκινά η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ)αλλά και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Η Σατανική αντζέντα βρίσκεται σε εξέλιξη και βλέπουμε τα σημάδια ξεκάθαρα,από τα γεγγονότα που έρχονται σύντομα.
από

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΘΗΡΙΟΥ-ΠΑΠΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ