Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ

Η πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι έχουν ανεβάσει αριστερή κυβέρνηση στην εξουσία.Αλλά και πάλι, εκτός από ένα μικρό ποσοστό δεν γνωρίζουν ακριβώς τι σημαινει αριστερά .
Την λύση θα δώσουν οι Τούρκοι μεγαλοεπενδυτές. Ο δρόμος για την ελληνοτουρκική συνεκμετάλλευση των πάντων είναι ορθάνοιχτος.
Τι μας περιμένει :
Νομιμοποίηση -αποποινικοποίηση των ΄΄ελαφρών'' ναρκωτικών.Το νέο άνεργο κοπάδι πρέπει να αποβλακωθεί πλήρως . Θα συνοδευθεί με μπαράζ φεστιβάλ αδελφοποίησης με τους τούρκους και προπαγάνδας σε ολα τα ΜΜΕ περί συνεννόησης-συνεργασίας και κοινής καταγωγής των δύο λαών.

Κατάργηση του δημόσιου τομέα και ανάθεση του έργου του σε εργολάβους-απόλυση δημόσιων υπαλλήλων. Το δημόσιο θα δώσει τη θέση του σε εργολάβους, απο την υγεία και την άμυνα έως την εφορία. Ηδη έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου για το κοστοβόρο δημόσιο.Οι εργολάβοι έχουν ήδη δώσει ένα δείγμα του ηθους τους με τα διόδια. Την εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας έχουν αναλάβει πράκτορες οι οποίοι βρίσκονται εκτός κυβέρνησης και ηγούνται πολιτκών σχηματισμών οι οποίοι δεν είναι στην Βουλή αλλά τίποτα δεν τους εμποδίζει να τσεπώνουν εκατομμύρια ευρώ ως κρατική ενίσχυση προς τα κόμματα σε κάθε εκλογική διαδικασία.
Κατάργηση του στρατού ή απόσυρση του απο τα σύνορα.Την θέση του στα σύνορα θα αναλάβει ο τουρκικός στρατός ο οποίος θα εγγυάται και τις δύο μεριές των συνόρων.Ήδη οι Γερμανοί δια μέσω των Φινλαδών παπαγάλων τους εκφράζονται ανοιχτά κατά της ικανότητας του Ελληνικού Στρατού να φυλάει τα σύνορα και να αποτρέπει την εισροή μεταναστών.
Δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε Έβρο -αν Αιγαίο-Κρήτη-Θεσσαλονίκη -κεντρική Μακεδονία-Ήπειρο Στις ζώνες αυτές θα δραστηριοποιηθούν τουρκοι και άραβες επενδυτές υπο καθεστώς φορολογικής προστασίας.Οι περιοχές αυτές θα αποτελέσουν ημιαυτόνομες επαρχίες στις οποίες η κρατική εξουσία θα καταστεί σταδιακά μη εφαρμοστέα.Εξάλλου το δημόσιο και οι υπηρεσίες του θα ανήκουν στους εργολάβους.Στις ΕΟΖ θα δουλεύει μόνο όποιος μιλάει τουρκικά ή είναι έτοιμος να αποκηρύξει την θρησκεία του και την εθνικότητα του για χάρη των αφεντικών τους

Αρπαγή της ακίνητης περιουσίας ΌΛΩΝ των Ελλήνων με την επιβολή φόρων που είναι αδύνατον να πληρωθούν.
Αρπαγή της κινητής περιουσίας, καταθέσεων και μισθών , με τον ίδιο τρόπο.Ήδη το ακατάσχετο σε λογαριασμό τραπέζης κατέβηκε στα 1000 ευρώ και υπάρχουν προτάσεις για τα 600.

Κουρεμα καταθέσεων .Οι Γερμανοί δεν έχουν τα 20-30 δις που χρειάζονται οι ελληνικές τράπεζες.Τον Οκτώβριο θα γίνει έλεγχος ρευστότητας -stress tests- και όταν βεβαιωθεί ότι φαλίρισαν τότε οι Γερμανοί θα διατάξουν για κούρεμα καταθέσεων, μάλλον τον Ιανουάριο του 2016.Έτσι κι αλλιώς οι ελληνικές τράπεζες έχουν χασει την αξιοπιστία τους
Εποικισμός εγκαταλειμμένων οικισμών στην βόρεια Ελλαδα με ΄΄παράτυπους'' μετανάστες οι οποίοι θα αποτελέσουν το εργατικό δυναμικό των ΕΟΖ
Ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο εάν οι Έλληνες αντιδράσουν το κούρεμα καταθέσεων. Το θερμό επεισόδιο θα έρθει με το νέο έτος και αφού θα εχει αποδυναμωθεί ο Ελληνικός Στρατός τόσο με την έλλειψη κονδυλίων όσο και με την ανηλεή προπαγάνδα απο εξωτερικό και Ελλάδα για την μη αναγκαιότητα του και την κοστοβόρα λειτουργία που στερεί από τα παιδάκια τα βιβλία και το τυρόψωμο τους.Κατόπιν διαπραγματεύσεων και ειρηνευτικών συνομιλιών υπό την αιγίδα της Γερμανίας οι κυβερνώντες θα μας ανακοινώσουν ότι τελικά οι Τούρκοι θα μας κάνουν την χάρη όχι μόνο να μη μας σφάξουν αλλά και να επενδύσουν στην Ελλάδα και να φτιάξουν ΕΟΖ.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ