Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ατελείωτο τό τρυπητήρι τής γής. ..Καταβόθρα στην Αυστραλία εξαφάνισε ένα τεράστιο μέρος της παραλίας...!!!

Αν και κανείς δεν τραυματίστηκε, το σοκ για τους δεκάδες τουρίστες που είχαν κατασκηνώσει στην παραδεισένια ακτή Rainbow Beach του Κουίνσλαντ ήταν μεγάλο όταν ξαφνικά η γη άνοιξε και άρχισε να καταπίνει τα πάντα.
Καταβόθρα στην Αυστραλία εξαφάνισε ένα τεράστιο μέρος της παραλίας Η τρίμετρη σε βάθος καταβόθρα που σύμφωνα με την Daily Mail είχε σχεδόν το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου αναπτύχθηκε στην ακτή και το σαν τεράστιο σιφόνι άρχισε να παρασέρνει το έδαφος και μαζί οχήματα, σκηνές και τροχόσπιτα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν υπήρξε κάποια ανησυχητική ένδειξη για όσα θα ακολουθούσαν. Οι περίπου 140 τουρίστες που ήταν στο κάμπινγκ απομακρύνθηκαν εγκαίρως και η παραλία παραμένει κλειστή μια και υπάρχουν φόβοι πως η παλίρροια μπορεί να επηρεάσει την καταβόθρα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ