Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ...ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ...!!!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, 27 Σεπτεμβρίου), γιά την 70η γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Θα έχει και αναμνηστική φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα στην καθιερωμένη δεξίωση του Αμερικανού πρόεδρου γιά τους 50-60 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Φυσικά, η συνάντηση των 30-40 δευτερολέπτων θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα από τα ''ημέτερα'' ΜΜΕ και την κομματική προπαγάνδα, ως ''ιδιαίτερη συνάντηση'', όπου ''συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα''. 'Ηδη η διαχρονική ''χαβούζα'', το κρατικό ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'', αναφέρει ότι ''η συνάντηση (γιά την...φωτογραφία στην δεξίωση) τακτοποιήθηκε μετά από ενέργειες του... ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά'' (!!!), αγνοώντας ή αποκρύπτοντας, ότι πρόκειται γιά μιά καθιερωμένη δεξίωση, γιά την φωτογραφία.
Σε ότι αφορά τα χαζά περί συνάντησης του πρωθυπουργού με ''Ομογενείς επιχειρηματίες'' γιά ''να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα'', αυτά παραπέμπουν στα επίσης χαζά και ανούσια του παρελθόντος, επί GAP και Σαμαρά (περίπτωση των γραφικών ''κροίσων Ομογενών'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' - Hellenic Initiative, που κάνουν... εράνους μέσω διαδίκτυου γιά να... ''βοηθήσουν τον λαό της Ελλάδας'' με τα χρήματα των... δωρητών). Επενδύσεις στην Ελλάδα, με τον τρόπο που αυτή λειτουργεί ως κράτος (γραφειοκρατία-τέρας, ''λάδωμα'', διαφθορά κ.ά.), ΔΕΝ θα υπάρξουν ποτέ.
- Πολύ πιθανό να δούμε και τον κ. Τσίπρα, μιμούμενο τον κ. Σαμαρά, στο ''χλιδάτο δείπνο'' των ''κροίσων Ομογενών'', Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Μανχάτταν, γιά να ''εντυπωσιαστούν'' οι αυτόχθονες ιθαγενείς, κομματικοί και μη, στην Ελλάδα και να γελάμε στην Ομογένεια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ