Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Καημένη Ελλάδα...

  Ο κ. Νίκος Φίλης είναι ο νέος Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, το οποίο  μετονομάζεται σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.  Το γεγονός γίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό και σε σχέση με τις πιέσεις της ‘’Ένωσης αθέων’’ περί πλήρους εκκοσμίκευσης της Παιδείας.
Ποιος δεν θυμάται το μένος του κ. Ν. Φίλη τότε που ήρθαν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.  Η ‘’ομολογία’’ του τον περασμένο Μάϊο με τη φράση του «Δύο αρχηγοί κράτους μας επισκέφτηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, το Άγιον Φως και η Αγία Βαρβάρα», λύπησε πλήθος Χριστιανών.
Τώρα όμως που θα τους συχνοεπισκέπτεται η τρόϊκα εκ μέρους πολλών ‘’πραγματικών’’ αρχηγών κρατών, εξ αφορμής του πνιγηρού φορομνημονίου που υπέγραψαν (χορεύοντας πεντοζάλη), να δούμε τι θα έχει να αρθρώσει το θράσος του.

 Η νέα υφυπουργός παιδείας. Σία Αναγνωστοπούλου. Ιστορικός. Τουρκολόγος. Το ΣτΕ ακύρωσε την εκλογή της στο Πάντειο. Ομηρικές μάχες με τον Νεοκλή Σαρρή. Εκλέχτηκε καθηγήτρια στην Κύπρο. Μετά τον θάνατο του Ν. Σαρρή πήγε στο Πάντειο όπου και αλωνίζει. Θεωρητική της αποδόμησης της ελληνικής επανάστασης του 1821. Ένθερμη αντικληρικαλίστρια.
 ...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ