Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ...ΚΑΙ ΔΕΙ...ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ 666...!!!

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΑΜΜΩΝΑ = 666.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ  Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ...!!!! ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ .

ΥΛΗ
Ατομικός αριθμός ονομάζεται στην επιστήμη της χημείας και της φυσικής, ο αριθμός των πρωτονίων του πυρήνα ενός ατόμου. Είναι χαρακτηριστικό κάθε χημικού στοιχείου, μιας και είναι αυτό που καθορίζει την ταυτότητά του. Συμβολίζεται διεθνώς με το γράμμα Ζ. Ο ατομικός αριθμός εκφράζει επίσης και τον αριθμό των ηλεκτρονίων ενός ουδέτερου ατόμου, καθώς στα ουδέτερα άτομα ο αριθμός των πρωτονίων και των ηλεκτρονίων είναι ίσος.
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ , ΑΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΟΙ , ΩΣ ΑΠΛΑ ΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΘΗΡΙΟ - ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ
Τό  www που προηγείται από οποιαδήποτε σύνδεση στο internet
(Στα Εβραϊκά): www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων  το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).
Μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου! Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ. Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική πράξη.
      Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το "666" και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ. Το χρήμα που θα διακινείται μέσω ιντερνέτ θα είναι για όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων. Επομένως είναι σοβαρή, και καθόλου δεν απορρίπτεται, η  προειδοποιητική  πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666. Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet. Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι συντριπτική.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ
Μαμμωνάς= συνώνυμο του πλούτου και των υλικών αγαθών
Ο Σολομών έπαιρνε 666 τάλαντα το χρόνο από τους  λαούς ώς χαράτσι γιά τό χτίσιμο τού ναού...Τό  666  ήταν πάντα γιά τους Εβραίους  σύµβολο οικονοµίας.Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µιά συγκεκριµένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν µέ διάφορους πολέµους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού.

Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ...barcode
 

Η εμφάνιση του bar code, το 1973, θα ήταν από θρησκευτική άποψη χωρίς σημασία για μας, αν δεν περιλάμβανε στην original UPC (Universal Product Code), και στην Ευρωπαϊκή τυποποίηση EAN 13, τα τρία 6άρια οδηγούς ή μπάρες ασφαλείας, από τα οποία προήλθε και ο λαϊκός χαρακτηρισμός "σύστημα 666".
   Είναι ενδιαφέρον ότι ο επινοήσας το barcode George J. Laurer, εργαζόταν στην IBM το 1971, και πήρε την εντολή να φτιάξει "τον καλύτερο κώδικα και το πιο κατάλληλο σύμβολο για την βιομηχανία των τροφίμων". Ο ίδιος στο site του στο internet, απαντώντας στην ερώτηση αν οι προεξέχουσες γραμμές στον κώδικα U.P.C. ταιριάζουν με 6άρια, λέει με κεφαλαία: "Ναι, ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με τον κωδικό του 6". Και αφού πολύ συνοπτικά δίνει τα μέρη (modules) του 6 στον κώδικα, λέει: "Δεν υπάρχει τίποτα εφάμαρτο σ' αυτό. Ούτε έχει καθόλου να κάνει με το "σημάδι του Θηρίου" (Αποκ. ΙΓ-18), Είναι απλά μια σύμπτωση, όπως το γεγονός ότι το όνομα, όνομα πατρός και επώνυμό μου όλα έχουν 6 χαρακτήρες!
To barcode της IBM έγινε το αποδεκτό πρότυπο για την βιομηχανία τροφίμων, το Μάϊο του 1973 από το UGPCC (Uniform Grocery Product Code Council).
Ο γραμμωτός κώδικας (Barcode), είναι ένας δεκατριψήφιος αριθμός,... νέα ταυτότητα θα έχει 13 νούμερα!!!... Ο επερχόμενος Παγκόσμιος Ηγέτης (ο «Αντίχριστος» όπως είναι γνωστός, στην χριστιανική γραμματεία) θα επιβάλει μία νέου είδους ταυτότητα, χωρίς την οποία ο άνθρωπος θα είναι ανύπαρκτος και καταδικασμένος σε κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό.
Γιατί 13 νούμερα; Ο αριθμός τής Ν.Τ.Π...Ο αριθμός 13 είναι ο αριθμός που παρέχει τον αιώνιο συμβολισμό της ανανέωσης των κόσμων και των όντων. Πάντα πίστευαν ότι ο αριθμός 13 είναι ο αριθμός του θανάτου.. πράγματι συμβολίζει τον θάνατο.. όχι με την συνήθη έννοια, αλλά σαν μία αλλαγή.
 

Ο αριθμός 13 αντιστοιχεί στον Κρόνο. ..καί ο αριθμός των Ιλουμινάτι.
O αριθμός 13 εμφανίζεται μέσα από διάφορα σύμβολα πάμπολλες φορές πάνω στη Mεγάλη Σφραγίδα των HΠA:-13 αστέρια στον αστερισμό πάνω από το κεφάλι του αετού
-13 λωρίδες στην ασπίδα πάνω στο στήθος του αετού
-13 βέλη στο αριστερό πόδι του αετού
-13 φύλλα και 13 ελιές στο κλαδί ελιάς στο δεξί πόδι του αετού
-13 επίπεδα στην κόλουρη πυραμίδα
-13 γράμματα στα ρητά «e pluribus unum» και «annuit coeptis»
-13 βασικά σύμβολα πάνω στις δυο πλευρές της σφραγίδας
-13 μέλη και σύμβουλοι στις 3 επιτροπές της Mεγάλης Σφραγίδας

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ 
πηγές  ΕΔΩ   
ΕΔΩ
ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ