Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για τις εκλογές 2015...«Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της, με αποτέλεσμα να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών."..!!!

Ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για τις εκλογές 2015;
Για πολύ μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το κλείσιμο της κάλπης, κάνει λόγο η γνωστή αστρολογική σύμβουλος, Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η οποία σημειώνει ότι οι εκλογές 2015 της Κυριακές θα μοιάζουν βγαλμένες από το παρελθόν.
Συγκεκριμένα η Δήμητρα Παπανικολοπούλου μιλώντας στην ESPRESSO παραλληλίζει τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με εκείνη του Μαρτίου του 1875 όταν ο τότε πρωθυπουργός, Δημήτριος Βούλγαρης, έφτασε στο σημείο να διαπράξει μέχρι και εκλογική λαθροχειρία, με αποτέλεσμα τα τότε γεγονότα να μείνουν στην ιστορία με την ονομασία «στηλιτικά».

Η ίδια αναφέρεται στο διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και στο τελευταίο «ματωμένο φεγγάρι» που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου. «Ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για τις επικείμενες εκλογές!», σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Όσο λανθασμένη ήταν η απόφαση Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20η Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση».
Σχολιάζει την αποχή λέγοντας ότι «εάν η αποχή ήταν κόμμα, ο επικεφαλής της θα ήταν ο πραγματικός νικητής, αφού θα σημειώσει και πάλι υψηλά ποσοστά!».
Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα της κάλπης, εκτιμά ότι η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές.
«Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της, με αποτέλεσμα να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών. Η Βουλή αυτή αποτελείται από έξι έως εννέα κόμματα, γι’ αυτό θα δούμε κόμματα που θεωρούνται δεδομένα, να μην μπαίνουν και μεγάλα ονόματα πολιτικών να μην ξανακάθονται στα βουλευτικά έδρανα. Μετά τις εκλογές περιμένουμε να σχηματιστούν νέα όργανα από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΛΑΕ, και Ποτάμι», συμπληρώνει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ