Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Προετοιμάζεται η Γερμανική κοινή γνώμη για το ΟΧΙ. Θέλουν να δεχτεί τους νέους όρους...


Σε ένα συγκλονιστκό αφιέρωμα το γερμανικό κανάλι ARD αποδομεί τα μνημόνια και τα ΝΑΙ της εγχώριας τρόικας η οποία σε αγαστή συνεργασία με τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ προχώρησαν σε εκτεταμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά του λαού.
Είναι φανερό οτι προετοιμάζεται η γερμανική κοινωνία για το ΟΧΙ, και οτι θα πρέπει να βοηθηθούν οι Έλληνες, αλλάζοντας την μέχρι τώρα γνώμη των Γερμανών για εμας. Μέχρι τώρα η Μέρκελ και ο Σόιμλε έλεγαν οτι είμασταν τεμπέληδες αχάριστοι κτλ... Τώρα που έρχεται το ΟΧΙ και θέλουμε να απαλλαγούμε απο αυτούς, θέλουν να ηρεμήσουν την κοινή γνώμη της Γερμανίας για να ρίξει νερό στο κρασί της και να γίνουν ανεχτικοί οι "ευνοϊκοί" όροι που θα θέλουν να υπογράψουν.
Οι δανειστές τοκογλύφοι ουδέποτε θέλουν να απαλλαγούνε απο εμάς. Μας θέλουν στο ευρώ για να μας ρουφάνε το αίμα. Το ΟΧΙ θα πρέπει να το εκλάβει η κυβέρνηση ως ρήξη, και αν δεν είναι έτοιμη ας προετοιμάσει το έδαφος για μελλοντική μάχη με τους δανειστές και για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει απλώς θα δώσει χρόνο στην εξωτερική και εσωτερική τρόικα να ανασυνταχτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ