Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ....!!!!

Άμα έχεις σπουδάσει στό Σάσεξ, στό Ήτον,καί στό London School of Economics δέν χάνεσαι . Είσαι μέσα στήν ωραία παρέα πού θά διοικεί τούς πληβείους...!!!

Ευκλείδης Τσακαλώτος:Φοίτησε στο φημισμένο Κολέγιο του Ητον και συνέχισε τις σπουδές του στα Πανεπιστήμια του Σάσεξ και της Οξφόρδης, όπου σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες. Στα χρόνια της Οξφόρδης, ήταν που ήρθε σε επαφή και με άλλους Ελληνες οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.Στην Ελλάδα δεν ήρθε μόνος, αλλά με τη Σκωτσέζα σύζυγό του και σύντροφο από τα φοιτητικά του χρόνια, Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον.Υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς διευθύνει το τμήμα Μελετών και σύμβουλος και συνεργάτης του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου...προσελήφθη στην Τράπεζα της Ελλάδος την εποχή που διοικητής της ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. ...Ο Ευκλείδης Τσακαλώτοςέχει υψηλές επενδύσεις σε επενδυτικές εταιρείες όπως η BlackRock και η JP Morgan ,επίσης  έχει δύο σπίτια στην Κηφισιά,ένα γραφείο στην Αθήνα κι ακόμα ένα σπίτι στην Πρέβεζα.

Αντιγόνη Λυμπεράκη: κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και οικονομική ανάπτυξη στο Σάσσεξ.Πρώην αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Δράση. Το 2014 εντάχθηκε στο Ποτάμι.Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης για τα Φεμινιστικά Οικονομικά (IAFFE) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης ΜΚΟ -ActionAid {διαβάστε ΕΔΩ} στην Ελλάδα και στην Κένυα. Η Actionaid εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή της Ντόρας Μπακογιάννης-Μητσοτάκη. Διετέλεσε ακόμα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ , μιά ΜΚΟ και έπαιρνε επιδοτήσεις (αγνώστου συνολικού ποσού) από τα κονδύλια του υπουργείου... το βαθύ ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκε πακτωλό χρημάτων μέσω του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ...

Ήταν μιά μικρή γεύση τού τί επικρατεί ανάμεσα σέ αυτούς πού μάς κυβερνούν καί  μάς δουλεύουν γιά νά δουλεύουμε. Μιά πικρή καί πολύ παλιά ιστορία οικογενειοκρατιών πού μάς ελέγχουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ