Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ !!! ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

Οι Έλληνες καλούνται ακόμη μια φορά να πληρώσουν με τους φόρους τους τα σπασμένα των τραπεζών, που ενώ μέχρι σήμερα έχουν κοστίσει πάνω από 300 Δις, δεν μπόρεσαν τελικά να εγγυηθούν 125 Δις καταθέσεων και έκλεισαν μετά από ένα περιορισμένου μεγέθους διήμερο bank run της τάξης των 2-3 Δις !!!
Αν η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν στείλει στη φυλακή τους υπαίτιους αυτού του οικονομικού εγκλήματος, σε πολύ σύντομο χρόνο θα έχει την τύχη όλων των προηγουμένων μνημονιακών κυβερνήσεων !!!
Αύξηση φόρου στις ασφάλειες, σταδιακή κατάργηση του ευνοϊκού καθεστώτος ΦΠΑ στα μη παραμεθόρια νησιά από τον Οκτώβριο, ΦΠΑ 23% στην εστίαση αλλά και σε εκατοντάδες κωδικούς τροφίμων, είναι ορισμένα από τα βασικότερα φορολογικά μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση με την νέα της πρόταση. 
Πίσω από τις γραμμές, ενδεχομένως κρύβονται και άλλα μέτρα καθώς προαναγγέλλεται η κατάθεση νέου φορολογικού νομοσχεδίου το φθινόπωρο.

Ο κατάλογος με τις φορολογικές παρεμβάσεις που περιγράφονται στο αγγλικό κείμενο, έχει ως εξής :
Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ