Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ... ΣΩΘΗΚΕ ... ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!!!

«Χαίρε Σατανά!» – Το Ντιτρόιτ παραδίδεται στους σατανιστές…


Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ντιτρόιτ για να διαμαρτυρηθούν για την τελετή αποκαλυπτηρίων ενός αμφιλεγόμενου χάλκινου αγάλματος του Baphomet, από τον Σατανικό Ναό. 


Όταν το ενός τόνου άγαλμα με κεφάλι κατσίκας τελικά εκτέθηκε, οι υποστηρικτές του το καλωσόρισαν και επευφημούσαν «Χαίρε Σατανά!»
Ο Σατανικός Ναός κράτησε μυστική τη θέση των αποκαλυπτηρίων του κολοσσιαίου μνημείου μέχρι την τελευταία στιγμή, στέλνοντας τις πληροφορίες μόνο στους κατόχους… εισιτηρίων. Η ομάδα έλαβε απειλές ότι διαδηλωτές θα το ανατίναζαν, ή θα το έκαιγαν.
detroit_baphomet_agalma1
«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι να έχουμε ένα πάρτι καλωσορισματος για το κακό», είπε ο Αιδεσιμότατος Dave Bullock στο Reuters.
detroit_baphomet_agalma_kosmos
Φωτογραφίες δείχνουν κάποιους διαδηλωτές που έδωσαν το παρόν για να διαμαρτυρηθούν, να φορούν μπλουζάκια που έγραφαν «Ιησούς». Ο Martin C. Tutwile του Oak Park φέρεται να δήλωσε ότι ο Σατανικός Ναός επέβαλε το άγαλμα στην πόλη, γιατί «νομίζουν ότι έχουμε διαλυθεί ως πόλη».
detroit_baphomet_agalma_diamartyria
Στην ιστοσελίδα του, ο Σατανικός Ναός είπε ότι το άγαλμα «αποσκοπεί να συμπληρώσει και να αντιπαραβάλλει το μνημείο Δέκα Εντολές που βρίσκεται ήδη στο Καπιτώλιο της Οκλαχόμα».
detroit_baphomet_agalma2
Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Lucien Greaves, εξήγησε σε δήλωσή νωρίτερα αυτό το έτος ότι το μνημείο θα χρησιμεύσει «ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων». Πρόσθεσε ότι θα έχει επίσης έναν ορισμένο «λειτουργικό σκοπό» -ως καρέκλα όπου «άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του Σατανά για έμπνευση και διαλογισμό».

Παρά το γεγονός ότι το άγαλμα του φτερωτού Baphomet προοριζόταν αρχικά να σταθεί δίπλα στο μνημείο Δέκα Εντολές στην Οκλαχόμα, το κρατικό Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το άγαλμα θα πρέπει να απομακρυνθεί με το αιτιολογικό ότι η περιουσία της κυβέρνησης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει υποστήριξη για οποιαδήποτε θρησκεία.

detroit_baphomet_agalma3

detroit_baphomet_agalma4

πηγη

 

 Το Ντιτρόιτ αφήνει πίσω του την πτώχευση. Νέα πνοή μέσα στα ερείπια και ανάπτυξη για την "νεκρή πόλη" των ΗΠΑ...Η παρακμή της παλιάς σημαντικής βιομηχανικής πόλης έχει αφήσει παντού τα ίχνη της. Το Ντιτρόιτ κήρυξε πτώχευση το 2013 και σήμερα προσπαθεί να ορθοποδήσει... Το δημόσιο χρέος του Ντιτρόιτ άγγιξε τα 18 δις δολάρια πριν την πτώχευση...

Ο «σωτήρας»

Παρά τον σάλο που προκάλεσε η κήρυξη του Ντιτρόιτ σε πτώχευση το πρόγραμμα διάσωσης που ανακοινώθηκε το Μάρτιο του 2013 από τον δικηγόρο Κέβιν Ορ θεωρείται επιτυχημένο. Από τα μέσα Δεκεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο επανέκτησε τις αποφασιστικές αρμοδιότητες που είχε χάσει.

Ο Ορ είχε πείσει μισθωτούς και συνταξιούχους να αποδεχθούν τις περικοπές, ενώ χρήματα εισρέουν ήδη στα δημόσια ταμεία.ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ