Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η απάτη της Σιων στην Γαλλική ΤV, τα μαθήματα υπνωτισμού για αρχάριους...οχι για έλληνες!!!

Οι Εβραιοσιωνιστές υπνωτιστές με τις τεχνικές τους σε οδηγούν αμέσως στο " Ωωω θεέ μου τι συμβαίνει στο Παρίσι!" συναισθηματική κατάσταση. 
Με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματίες παραπλανητές απενεργοποιηούν την κριτική της σκέψη σας. Το σοκ και δέος είναι η συνέχεια....ο σοκαρισμένος εγκέφαλος βλέποντας τις εικόνες της τρισδιάστατης αλήθειας, αρχίζει την παθητική επεξεργασία.
Στην συνέχεια πέφτει η επανάληψη, η παπαγαλία, έτσι όλα γίνονται μια αλήθεια για την μάζα...και τελικά γίνονται συνείδηση!
Επίσης, αμέσως ρίχνουν ενα τσουβάλι με «εμπειρογνώμονες», οι οποίοι σε μασάρουν με ολα τα είδη των ψυχολογικών εξηγήσεων και παραδειγμάτων.... επαναλαμβάνουν τις προετοιμασίες που προηγήθηκαν απο τους τρομοκράτες (της Σιών) και ούτω καθεξής... Ταυτόχρονα η προσοχή σας γρήγορα θα επικεντρωθεί σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου θέλουν να σου πλασάρουν και τραβάνε την προσοχή σου, ώστε να μην φαίνεται η σκηνοθεσία της δολοφονικής απάτης....Ενα 95% των πολιτών δεν ξεφεύγει απο τα πλωκάμια της Σιών...και υπνωτίζεται. 
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ