Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ....!!!!

ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ!




3 σχόλια:

  1. Κα Βλάχου έχετε κάνει κι εσείς αρκετές νύξεις στο ‘’72%’’, αλλά γενικότερα το θέμα εντάσσεται στο ζήτημα ‘’Συνομωσία του Ήλιου’’ το οποίο περιλαμβάνει:
    -αντηλιακά
    -γυαλιά ηλίου
    -τατουάζ
    -σκουλαρίκια-πίρσινγκ
    Είναι θέμα που άπτεται φροντίδας ανεξάρτητων φυσικοχημικών (μέχρι να δολοφονηθούν).
    Μπορείς να το πιάσεις ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ, μιλώντας για μπλοκάρισμα ενεργειακών κέντρων, ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, μιλώντας για απομάκρυνση από την πνευματικότητα (πράγμα που εσείς κα Βλάχου γνωρίζετε καλύτερα από όλους τι σημαίνει, δηλ. να παίρνει το πάνω χέρι η υπόφυση από την επίφυση, κλπ..), μπορείς να το πιάσεις ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ, με αναφορές, αν όχι σε καταγεγραμμένη γονιδιακά γνώση των αρχαίων ελλήνων περί των ανωτέρω, σε πεποιθήσεις των απλώς ότι τατουάζ και τρυπήματα στο σώμα είναι βαρβαρικές συνήθειες, εφόσον οι Έλληνες ούτε χαλκάδες ουδέποτε είχαν και βάφονταν με χρωστικές της φύσης ως παραλλαγή για την μάχη.
    Τα δε γυαλιά ηλίου εμποδίζουν κατευθείαν τις πιο ευεργετικές ιδιότητες του Ηλιακού Φωτός να εισχωρήσουν στο σώμα από τους οφθαλμούς, αλλά και να συνεργαστούν με την ίριδα για τη σωστή θέαση και σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος χώρου (αντιμάτριξ) και φωταγώγησή του, όπως ακριβώς σαν προβολέας ο Ήλιος αεί φωτίζει τον τοπικό διαστημικό χώρο και τον βοηθά να αυτοπροσδιορίζεται με την τοπικότητα και την ύπαρξη ανοργάνου κι ενοργάνου ζωής.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟ (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ Ή ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟ)

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Κώστα.
    Όλα σωστά τά λές καί συμφωνώ.
    Θά σού πώ , πώς ποτέ στήν ζωή μου δέν έχω φορέσει γυαλιά ηλίου...
    Μ΄αρέσει νά αντικρίζω τόν ήλιο καθαρό καί όχι πίσω από τζάμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιδιο. Να τον αντικρυζω και να τον νοιωθω. Και τυχαια σε συζητηση χθες καποιος
    γνωστης ερευνητης μου ειπε οτι τα γυαλια ηλιου ευθυνονται για τον καρκινο του δερματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ