Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Χάλια Μαύρα...καί ή…..διαπλοκή μέ τά πολλά ποδάρια!!

Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένα ίδρυμα "Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής" (3 λαλούν και 2 χορεύουν)
Για να δούμε ένα ένα τα κύρια πρόσωπα του ΕΛΙΑΜΕΠ:
νυν Πρόεδρος: ο Λουκάς Τσούκαλης (Καθηγητή στο London School of Economics), έλαβε μέρος στην Λέσχη Μπίλτερμπεργκ το 1992, 2003, 2006 και 2009 (αποδείξεις ΕΔΩ)
νυν Αντιπρόεδρος: και τ. Πρόεδρος ο Θάνος Βερέμης (γνωστό από την εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Τσατσόπουλο "1821 η γέννεση ενός Έθνους"), έλαβε μέρος στην Λέσχη Μπίλτερμπεργκ το 1993 και 1999 (αποδείξεις ΕΔΩ)
Γενική Γραμματέας: την Ελένη Παπακωνσταντίνου εξαδέρφη του πρώην Υπ. Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση λίστας λαγκάρντ, η οποία όταν η Μιράντα Ξαφά έφυγε από την S&B (του Οδυσσέα Κυριακόπουλου) για το ΔΝΤ την θέση της πήρε η Ελένη Παπακωνσταντίνου (δείτε πληροφορίες ΕΔΩ)
Ταμίας: ο Παναγής Βουρλούμης μέλος της Τριμερούς Επιτροπής του Ροκφέλερ, senior advisor των Ρότσιλντ και μέλος της Λέσχης Μπίλτερμπερκ το 2009 (αποδείξεις ΕΔΩ)
Μέλη: (μεταξύ άλλων) ο Αλέξης Παπαχελάς (τ. Γενικός Γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ - φαίνεται στην παλιά ιστοσελίδα) ο οποίος είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ (το δεύτερο το λέει ο ίδιος σε βίντεο - δείτε το ΕΔΩ στο 2ο κατά σειρά στο 5ο λεπτό)
τ. Μέλη: (φαίνεται στο παλιά ιστοσελίδα) Γιώργος Δαυίδ της coca cola μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ (αποδείξεις ΕΔΩ)
 Για να πάμε τώρα στους χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ!
Στην σημερινή ιστοσελίδα αναφέρουν κάποιους γνωστούς χρηματοδότες όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Υπουργείο Εξωτερικών(!), Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (!!), ίδρυμα "Αλέξανδρος Ωνάσης", η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, η Τράπεζας της Ελλάδος (ιδιοκτησίας αμφοτέρων Τραπεζών εν Ρότσιλντ Ροκφέλερ και Εκκλησίας Ελλάδος), επίσης αναφέρει αόριστα εγχώρια και ξένα ιδρύματα και οργανισμούς "Μετά το 2009, οι δραστηριότητες του ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, από συνεργασίες με αντίστοιχα ιδρύματα στο εξωτερικό", (μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ