Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΘΩΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !!! Επικίνδυνη εκτροπή της Δικαιοσύνης !!!


ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ 
Ο Αρειος Πάγος περνά από πειθαρχικό έλεγχο δικαστές για έκδοση αθωωτικών αποφάσεων !!!

Επικίνδυνη εκτροπή της Δικαιοσύνης !!!
Ποινικοποιείται η αθώωση κατηγορουμένων και επιβάλλεται στους δικαστές, για καθαρά εισπρακτικούς λόγους, να καταδικάζουν όλους τους κατηγορούμενους !!!  

Σαν... βόμβα έπεσε η πληροφορία στους δικαστικούς κύκλους της Πάτρας: Ο Άρειος Πάγος, διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικών ελέγχων για δικαστές που αποτελούσαν συνολικά 13 συνθέσεις ποινικών δικαστηρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι συγκεκριμένες συνθέσεις εξέδωσαν αθωωτικές αποφάσεις για υποθέσεις που εκδίκασαν και το περιεχόμενό τους αφορούσε σε φορολογικά αδικήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έλεγχοι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ ο αριθμός των δικαστών που ελέγχονται για την έκδοση των αθωωτικών αποφάσεων, είναι πολλαπλάσιος του 13, αφού οι συγκεκριμένες συνθέσεις μπορεί να αποτελούνταν από έναν δύο ή και τρεις δικαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ