Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ! ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
 Γράφει ο Αντίοχος
Όχι μόνο δεν καταδικάστηκε από τη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων η πέρα για πέρα απαράδεκτη και επικίνδυνη για την υγεία των ασθενών απαγόρευση της αιμοδοσίας από χρυσαυγίτες, του αρχιπασόκου διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, αλλά επιβραβεύθηκε κιόλας. Και μάλιστα, από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό. Ιδού και η επιβεβαίωση της απαγόρευσης:
«Ο φασισμός, η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός είναι εξ ορισμού αντικρουόμενες έννοιες με τον αλτρουισμό, την προσφορά και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία. Οι εθελοντές αιμοδότες δίνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, προσφέρουν ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής στον συνάνθρωπο ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου, φυλής, θρησκείας ή πεποιθήσεων. Ούτως ή άλλως η διάθεση του αίματος γίνεται με βάση τις ανάγκες των ασθενών χωρίς την παραμικρή διάκριση και ανεξάρτητα από τη βούληση του αιμοδότη. Συνεπώς η δράση της Χρυσής Αυγής «Αίμα μόνο για Έλληνες» δεν έχει καμία σχέση με τον εθελοντισμό, καταδικάζεται ως ρατσιστική και η επιβράβευσή της χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως απαράδεκτη».
Και βέβαια, το γεγονός της απαγόρευσης της εθελοντικής αιμοδοσίας στο 6,3% του λαού, είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά, καθώς δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο, σε καμιά χώρα του κόσμου, αναπτυγμένη ή υπανάπτυκτη! Αυτά μόνο στην μνημονιακή Μπανανία Γραικυλιστάν-Ραγιαδιστάν γίνονται!
(ΥΓ): Και τι θα πουν όλοι αυτοί οι αναίσθητοι και αναίσχυντοι δημοκράταροι, στους συγγενείς ασθενών που μπορεί αύριο-μεθαύριο να υποστούν βλάβες στην υγεία τους ή και να πεθάνουν ακόμα γιατί δε βρέθηκε μια φιάλη αίμα; Πως τους… προστάτευσαν, για να μην τρέξει στις φλέβες τους «φασιστικό» και «ρατσιστικό» αίμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ