Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο αριστερός Μπαρουχ(άκης) το δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Ο συνήγορος του κ. Ηλία Κασιδιάρη, που είναι προφυλακισμένος για «αναμόρφωση» λόγω του « χαρακτήρος του», κ. Αντωνιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την αναφορά του Μπαρουχ(άκη) στη Βουλή,ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή για εγκληματικές ενέργειες.
«Δυστυχώς στην Ελληνική Βουλή κατελύθη η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ευτελίστηκε το Δημοκρατικό Πολίτευμα, γελοιοποιήθηκε το Δίκαιον, τσαλαπατήθηκε το τεμμήριο της Αθωότητας, Αίσχος και ντροπή για τον απερίγραπτο υπουργό, που καταπάτησε κάθε έννοια δικαίου και προκατέλαβε-υπέβαλε την δικαστική απόφαση. Δεν είμαι καν σε θέση να γνωρίζω εάν έχει επίγνωση των παγκοσμίων νομικών-δικονομικών κεκτημένων που με μία φράση εκμηδένισε. 
ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ