Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Στάκτη καὶ μπούρμερι ῥέεεε….


Στάκτη καὶ μπούρμερι ῥέεεε....Δεν υπάρχει Θεός μωρέ να μας βουλιάξει, να μας εξαφανίσει, να μας κλείσει επιτέλους το μπουρδέλο που το ονομάσαμε κράτος;;
Αξίζει να υπάρχουμε ως λαός, όταν ανεχόμαστε αυτήν την κατάντια, αυτήν την βοθρώδη παρακμή;;

Ο κυνισμός αυτής της πολιτικής μαφίας, ξεπερνάει πλέον κατά πολύ τον Κυνικό…..


Δεν ψάχνω πια με το φανάρι για Άνθρωπο.
Εκδικητή ψάχνω και τιμωρό να σας γαμήσει τα πρέκια!!
Τομάρια του κερατά!!

Στάχτη και μπούρμπερι ρεεεε!!!!!!! 

Σήμερα το πρωί δύο ειδήσεις με συγκλόνισαν και με εξόργισαν για τον κυνισμό τους.  1. Συνελήφθη αυτοσχέδιος πωλητής κουλουριών ετών 85 (!!!) με καρδιακά προβλήματα, που οι γείτονες βοηθούν στη συντήρηση του, γιατί δεν είχε λέει άδεια πώλησης των κουλουριών του! Όπως είπε, το έκανε για να μπορέσει να πληρώσει το ηλεκτρικό για να μην του το κόψουν. Τον έχωσαν μια νύκτα στο κρατητήριο, όπου και λιποθύμησε γιατί του έβαλαν πρόστιμο 5.000 €!!!! 
2. Η εικόνα μιας δύστυχης μάνας, γονυπετούς μπροστά στον υπουργό υγείας Κουρουμπλή, να του φιλάει τα χέρια εκλιπαρώντας για τη σωτηρία του 17 μηνών παιδιού της, που για να ζήσει πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Και πού να τα βρει τα χρήματα η δυστυχισμένη, που οι Γερμανοί «εταίροι» της τα ζητούν προκαταβολικά κι όλοι της έχουν κλείσει την πόρτα; Ο κυνισμός συνεχίστηκε με τραγική ειρωνεία πάνω στη σκατόφατσα του Λοβέρδου, που ήταν στο τηλεοπτικό στούντιο κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και κοίταζε δήθεν θλιμμένος με τα γουρουνίσια μάτια του. Ναι, του Λοβέρδου, που σαν υπουργός υγείας και πρόθυμος γερμανοτσολιάς, διέλυσε τα νοσοκομεία και το σύστημα της υγείας και είπε το αμίμητο «Οι Έλληνες ζουν πολύ και δεν πεθαίνουν!» Πεθάνετε ρε!! Ψοφήστε!!
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ