Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αυτή την αληθή ιστορια προσπάθησαν οι αρχιραββινοι και μασόνοι να αποκρύψουν από τους Ελληνες!




 ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ...


  • Δεν δεχόμαστε την ΠΑΠΑΡΑ της προελεύσεως των λαών από τους τρεις γυιους του Νώε, Χαμ, Σημ, και Ιαφεφ
.Δεν δεχόμαστε τα πορίσματα των πληρωμένων σοφών που ομοφωνούν σε διαιρέσεις Εποχής Σιδήρου, Εποχής Χαλκού, Εποχής Λίθων και Εποχής Κοτρόνων στον εγκέφαλο τους, βεβαιώνοντας ότι το 9.000 έως 9.500 προ χριστουλη δεν υπήρχε πολιτισμός παρά μόνον οι τρεις φυλές πιθηκοειδών HOMO SAPIENS
.Δεν ανεχόμαστε πλέον τον σκοταδισμό της Σημιτομογγολικης ‘’Βίβλου’’ σύμφωνα με την οποία ο θεούλης έπλασε τον Αδάμ και την Εύα το 4.004 
.Δεν ανεχόμαστε το Σημιτομογγολικο Πανεπιστημιακό Κατεστημένο και τους ασυνείδητους πληρωμένους μπράβους της πέννας που εν χορω ομοφωνούν ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός ήταν δημιούργημα των Χαλδαιων τω Βαβυλωνίων των Ασσυριων των Ελαμιτων των Φοινίκων και των Αιγύπτιων, ενώ η φυλετική τους προέλευση είναι Βόρειων Αρειων και Ινδοευρωπαίων του Καυκάσου και του Καρπάθιου …δράκουλα.
  

Επειδή μεταξύ σας υπάρχουν «Εφιάλτες» που θα προωθήσουν την παρούσα αναφορά σε ξένους, πληροφορούμε αυτούς τους ξένους ότι καμία «υπαρκτή» τεχνολογία δεν μπορεί να θωρακίσει τις εγκαταστάσεις τους από την «ακρόαση» και το «θέαμα» της Ο.Ε.Α. που ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ βιντεοκασέτες του ….δεκάρικου, διότι κανένα υλικό δεν είναι αδιαπέραστο στις ακτινοβολίες ταχυτήτων C*10^6 . Η υλη είναι γι αυτές τις ταχύτητες διαφανής και διαυγής σαν άχρωμο αέριο.
Και για την ειρωνεία του πράγματος τους πληροφορούμε ότι η τεχνολογία μας έγινε εφικτή επειδή βασιστήκαμε στην θεωρία του «δωδεκαεδρικου αιθήρος» και της «τετρακτινιας εξαπλώσεως της πυκνώσεως» του Πυθαγόρα, και στη θεωρία ενεργειακής μεταπτώσεως «ανοδικής αραιώσεως και καθοδικής πυκνώσεως» του Ηράκλειτου, των Ορφικών Κειμένων, του Δημόκριτου, και άλλων Ελλήνων, τοις «ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ».
Αυτά σαν κατακλείδα για τους μύθους προελεύσεως του πολιτισμού των Ελλήνων από «Άρειους, Ινδοευρωπαίους, Βαβυλωνίους, Αιγύπτιους, και Αβραάμ και Ιακώβ του ….Τουρκεστάν.

-------------------------------------------

Επανερχομεθα στο θέμα μας. Καλουμεθα να καλύψουμε την χρονική διάρκεια από το 9.000π.χ. έως το 9.500π.χ. το οποίο σύμφωνα με τον Πλάτωνα ήταν το χρονικό σημείο βυθίσεως της Ατλαντίδος.


Κανών Λογικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ

1ον : Η Μεσόγειος Θάλασσα, κάτω από την υδάτινη μάζα της καλύπτει σε όλο της το εμβαδόν

3 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΠΟ Ι.ΠΑΣΣΑ Κ.Α...,

    ΠΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ 420 ΧΡΟΝΙΑ π.Χ.) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤΡΙΞ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ-ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ (ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ) ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΙΩΝΙΚΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΕΣΤΟΙΧΕΙΩΘΗ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ , ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ‘’ΜΗΤΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ’’ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ‘’ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ’’ (ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΕΣ).

    ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ‘ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ’, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

    http://www.scribd.com/doc/124622683/%CE%9F-%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%97%CE%A4%CE%91%CE%9D-%CE%95%CE%94%CE%A9

    ...ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ... ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 55%. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ: ‘’ Γιατί το Πνεύμα όπου θέλει πνεί…’’

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα συμφωνώ μαζύ σου γιά τόν Χριστό. Έχω κάνει καί δική μου έρευνα καί κάποτε θά τήν δημοσιεύσω. Ό Χριστός ήρθε γιά νά ανοίξει μυαλά, μάτια καί αυτιά , γιά να ξεκολλήσει όποιον τόν καταλάβει , από τόν κόσμο τής κόλασης τού ματρίξ. Γιαυτό τόν εσταύρωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ