Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Μέχρι καί ό κάθε Μάου- Μάου από τά βάθη τής Αφρικής θά μάς επικρίνει γιά ρατσισμό πρός τούς λαθρό καί τούς γύφτους έως ότου καταλάβουμε καί πάψουμε πιά νά είμαστε Έλληνες...καί τό λέω είδικά γιά εσένα πού συνεχίζεις νά αγαπάς τήν πατρίδα σου παλιοεθνικιστή.!!!!


4A21EFD9E20EEDAEE0BDFC63D1448749
 Ο ΟΗΕ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Η είδηση προέρχεται από το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Συστάσεις προς την ελληνική κυβέρνηση διατύπωσε την Παρασκευή ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για τις σύγχρονες μορφές ρατσισμού, διακρίσεων, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας, κ. Μουτούμα Ρουτέρε. Οι συστάσεις αφορούν κυρίως τους μετανάστες, τους Ρομά και την θέσπιση ανεξάρτητης αρχής που θα διερευνά τις καταγγελίες για αστυνομική βία, «πάγιο» και μακροχρόνιο αίτημα προς την Ελλάδα από πολλούς ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους θεσμούς. Ο κ. Ρουτέρε επισκέφθηκε την Ελλάδα αυτή την εβδομάδα και συναντήθηκε με τους υπουργούς Υγείας, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς φορείς κ.ά. Καλωσόρισε τον διορισμό εισαγγελέων για θέματα ρατσισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε την επέκταση του θεσμού σε άλλες πόλεις. Καλωσόρισε επίσης την διακοπή των επιχειρήσεων-σκούπα εναντίον μεταναστών και την έναρξη της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής».
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ