Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Μαΐου 2015

«Εχω δει τη θετική συμβολή των λειψάνων ως γιατρός» (βίντεο)

ΕΠΟΣ!: «Εχω δει τη θετική συμβολή των λειψάνων ως γιατρός» (βίντεο) mihelogiannakis_giannis_syriza Σοκ προκάλεσε στους ΣΥΡΙΖΑίους η δήλωση του γιατρού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη ότι ως γιατρός πιστεύει στη θαυματουργική συμβολή των λειψάνων.
Επικαλέστηκε μάλιστα την ιατρική του εμπειρία εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια. Πρόσθεσε, ανάμεσα στα άλλα, πως το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο και πως με τη δύναμη του Θεού δεν κολλά κανείς τον ιό μέσω της θείας κοινωνίας, αν και αντικειμενικά έπρεπε να κολλήσει…
Δείτε ακρι
βώς τι είπε ο βουλευτής στο ακόλουθο βίντεο:
Διαβάστε ΕΔΩ »

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
    1. ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, ΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗ.

    2. Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ AIDS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΔΙΑ ΣΙΕΛΟΥ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΔΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ