Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Αν οι » ειδικοί γιατροί » βρούν τον τρόπο τους να βάλουν το λίθιο στο πόσιμο νερό της ύδρευσης , πολλοί θα είναι υπό την επήρεια φαρμάκων που αλλάζουν το μυαλό.

Σύμφωνα με μια έκθεση της βρετανικής UK Daily Mailb,απο το 2011) "το λίθιο» έχει προαναγγελθεί από μερικούς εμπειρογνώμονες σαν το επόμενο πρὀσθετο στο πόσιμο νερό, αφού οι επιστήμονες διαπίστωσαν οτι τα ποσοστά αυτοκτονίας ήταν χαμηλότερα σε περιοχές όπου το πόσιμο νερό είχε υψηλότερες συγκεντρώσεις του στοιχείου αυτού. «


Liquid Medicine: Controversial Call to Add Lithium to Drinking Water for “Mental Health”


Το λίθιο χρησιμοποιείται για ασθενείς με διπολική διαταραχή . Υποτίθεται οτι σταθεροποιεί τις εναλλαγές της διάθεσης των μανιοκαταθλιπτικών.


Το λιθίο λειτουργεί αλλάζοντας τη κανονική παραγωγή της σεροτονίνης και της νορεπινεφρίνης του εγκεφάλου, μιας ορμόνης των επινεφριδίων και ενός νευροδιαβιβαστού.


Αν οι » ειδικοί γιατροί » βρούν τον τρόπο τους να βάλουν το λίθιο στο πόσιμο νερό της ύδρευσης , πολλοί θα είναι υπό την επήρεια φαρμάκων που αλλάζουν το μυαλό.


Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες του κυμαίνονται από φαγούρα στο δέρμα, προβλήματα στο θυρεοειδή, παραισθήσεις και επιληπτικές κρίσεις .


Το 1940 το λίθιο πωλούνταν σαν υποκατάστατο του κοινού αλατιού, αλλά απαγορεύτηκε, όταν μελέτες και αναφορές έδειξαν ότι αυξάνει την τοξικότητα και προκαλεί θανάτους.

Lithium in drinking water may depress thyroid function.

The Medical Mafia continues to plot mass medication via water supplies – is lithium next?

όλο τό άρθρο ΕΔΩ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ