Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Οἱ θάνατοι τῶν μαύρων εἶναι πιὸ …ἐξοργιστικοί!!!

Από την Washington Times μαθαίνουμε ότι γενικά η Αμερικάνικη Αστυνομία σκοτώνει περισσότερους λευκούς από ό,τι μαύρους…Όμως οι θάνατοι των μαύρων είναι πιο …εξοργιστικοί.
Βέβαια καταστροφική οργή, χωρίς τη βοήθεια των ΜΜΕ, χωρίς τους έμπειρους πράκτορες των δικτύων του Soros, δεν θα δούμε ποτέ.  
Στην Βαλτιμόρη χθες ένας λευκός, που τόλμησε να παρέμβει για να χωρίσει δύο κορίτσια που μάλωναν, κόντεψε να χάσει την ζωή του, έπειτα από επίθεση νεαρού μαύρου. Θα δείτε στο άρθρο ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναφορά στο χρώμα του δέρματος των εμπλεκομένων.
Αναφέρονται με τα ονόματά τους απλά, όπως θα έπρεπε να γίνεται πάντα.
Όμως επειδή ο Soros ρίχνει χρήμα, ώστε οι φτωχοί μαύροι να εστιάζουν στους λευκούς αστυνομικούς κι όχι στους τοκογλύφους,  οποιοδήποτε επεισόδιο έχει θύμα μαύρο, τότε το χρώμα του δέρματος αναφέρεται με έμφαση για να περάσει έμμεσα το μήνυμα ότι πρόκειται για θύμα ρατσισμού.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ