Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ: Το κρυφό εργοστάσιο παραγωγής κυττάρων Τ που καταπολεμούν τον καρκίνο.

Όπως αποδεικνύεται από τις πάρα πολλές μελέτες, οι αμυγδαλές εξυπηρετούν μια σημαντική λειτουργία στο σώμα μας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μακρόχρονη ιατρική άποψη σχετικά με τις μικρές σαρκώδεις «σακουλίτσες» στο πίσω μέρος του λαιμού μας. Για δεκαετίες, οι γιατροί έσπευδαν να τις κόψουν – πολύ συχνά πριν καν οι ασθενείς τους παρουσιάσουν κάποιο σύμπτωμα.
Έτσι, χάρη στην επικρατούσα ιατρική αγυρτεία, πολλοί ενήλικες δεν έχουν πλέον τις αμυγδαλές τους. Αλλά εάν έχετε ακόμα τις δικές σας, θα μπορούσαν να είναι ένας πολύτιμος μαχητής κατά του καρκίνου! Οι αμυγδαλές είναι εντελώς το αντίθετο από του να θεωρούνται από του γιατρούς-εμπόρους ως άχρηστες, σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών του ειδικού κέντρου για τον καρκίνο του πανεπιστημίου της πολιτείας του Αχάϊο (Ohio State University Comprehensive Cancer Center).
Οι αμυγδαλές σας είναι πραγματικά μικρό εργοστάσιο παραγωγής κυττάρων Τ. Τα κύτταρα Τ, είναι ζωτικής σημασίας για το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Είναι ένα είδος λευκών αιμοσφαιρίων γνωστά ως λεμφοκύτταρα που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει λοιμώξεις και άλλους επικίνδυνους εισβολείς.
Και αυτό περιλαμβάνει σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ